2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول

1063 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

وقتی بچه رو برای سنجش میبریم، سنجش راس ساعتی که بهمون دادن انجام میشه؟

و اینکه اول گوش و چشم انجام میشه یا اول قسمتی بچه ها میرن که سوالات رو ازشون میپرسن؟

چیا ازشون پرسیدن؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی منم سوال دارم سنجش رو فقط برا قبل مدرسه انجام میدن؟؟مثلا دختر من که۴سالشه انجام نمیدن؟

فقط کلاس اولیا،چرا میخوای براش انجام بدی؟

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

پسر من با باباش رفت ولی زیاد معطل شدن شوهرم میگفت شلوغ بود ،پسرم میگفت مفهوم چپ وراست و بالا و پایین رو ازش پرسیدن اعداد اسم فامیل خودش و پدر و مادرش ،پسر من اومد خونه پرسید مامان فامیلت چیه😂 نمیدونست، یکسری بازی ها تحرکی انجام داده بود و سنجش چشم وگوش

من سال قبل دخترمو سنجش بردم اول قد و وزنش رو گرفتن تو سرشو نگاه کردن بعد شنوایایی بعد چشم بعدشم سنجش هوش بود که سوالای سختی نمی پرسید مثلا میگه از یک تا ده بشمار یه توپ دادن ب دخترم گفتن دو دستی پرت کن و اونا هم توپ پرت کردن سمتش که گفتن باید با دوتا دستت بگیری  چیز زیاد سختی نیست نگران نباش

از دخترم پرسیده بود آرنجت کدومه چندتا پا داری تا 10بشمار سه چرخه چندتا چرخ داره چندتا خواهر و برادر داری چندتا شکل رنگی بهش نشون داده و رنگ بعضیا رو ازش پرسیده در همین حد یادش بود