2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 31 پست
اسم سنجش میاد حالم بهم میخوره پسرمن دودفه رد شد پارسال.یه سوالای عجیب و غریب میپرسن بعضیاشون. &n ...

وای چه سخت، چطور دو دفعه؟ من شنیدم دفعه اول اگه رد شی یه نوبت تخصصی فقط هست، چطور دو دفع بود؟

بعد چی شد؟ چیا پرسیدن عزیزم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر ساعت باید بری اول قد و وزن و شنوایی چک میشه بعد بینایی بعد میرن برای سوالهای تخصصی که همون جا همه چی هست هم سوال هم تست ورزشی میگیرن 

البته همون قد وزن که میرن اسم و فامیلی،ازش میپرسن 

اسم سنجش میاد حالم بهم میخوره پسرمن دودفه رد شد پارسال.یه سوالای عجیب و غریب میپرسن بعضیاشون. &n ...

بعضی جا ها بداخلاق ن 

جای که پسر من و فرستادن همین بود همون اول صبحی عصبی بودن بداخلاق که همسرم باهاشون با تندی،حرف،زد که چه خبره بزارید ۴ نفر ببینید بعد بداخلاق بعدم چه خبره مگه کنکوره که بچه دچار،استرس میکنید من نرفته بودم تو ۴۵ دقیقه فقط سوال ازش پرسیده بودن 

بعد برادرزاده فقط،رنگها پرسیده بود بعد حیوال اهلی ووحشی پرسیده بود و تمام 

وای چه سخت، چطور دو دفعه؟ من شنیدم دفعه اول اگه رد شی یه نوبت تخصصی فقط هست، چطور دو دفع بود؟ بعد چ ...

دفه اول و که رد شد دفه دوم هم دیراموز خورد.والا دفه اول مثل حیوون بابچه ها برخورد میکردن که وقتی پسرم اومد بیرون گریه میکرد.نمیدونم چه سوالایی ازش پرسیدن.از پسرم میپرسیدم میگفت ولش کن من دیگه نمیرم

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

بعضی جا ها بداخلاق ن  جای که پسر من و فرستادن همین بود همون اول صبحی عصبی بودن بداخلاق که همسر ...

بله دقیقا همینه انقداسترس به بچه ها وارد میکنن که انگار زندانی گرفتن

بله دقیقا همینه انقداسترس به بچه ها وارد میکنن که انگار زندانی گرفتن

تازه من پسرم خوندن ونوشتن هم بلد بود همه چی بلد بود ولی،کلا روش بدرد نخوری هست 

امسال کلاس،اول بود معلمش کیف میکرد میگفت ریاضی که رو هوا میگیره دیکته که میگفت سریع می نوشت میگفت زود تموم میکنه بجه های دیگه دستشان ضعیف هست این حوصله ش سر کلاس سر میره همکارش شده بود خودشم کلی،ذوق میکرد منتهی،تو ایران بچه باهوش بیشتر،اذیت میشه نعمولی،بهتره هردو

تازه من پسرم خوندن ونوشتن هم بلد بود همه چی بلد بود ولی،کلا روش بدرد نخوری هست  امسال کلاس،اول ...

برعکس پسرمن هیچی بلد نیست دوباره هم امسال میفرستمش اول چون درسای دوم سخته اما پسرمن ریاضی و فارسیش خوب نیست معلمش گفت بنظرمن دوباره بیاد اول

تازه من پسرم خوندن ونوشتن هم بلد بود همه چی بلد بود ولی،کلا روش بدرد نخوری هست  امسال کلاس،اول ...

اما دخترم امسال میره سوم درساش خییییییلی عالیه همشون خیلی خوب یعنی معلما انقد ازش تعریف میکنن.

اما پسرم.... 😩🥴