بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم سنجش میاد حالم بهم میخوره پسرمن دودفه رد شد پارسال.یه سوالای عجیب و غریب میپرسن بعضیاشون. &n ...
بعضی جا ها بداخلاق ن
جای که پسر من و فرستادن همین بود همون اول صبحی عصبی بودن بداخلاق که همسرم باهاشون با تندی،حرف،زد که چه خبره بزارید ۴ نفر ببینید بعد بداخلاق بعدم چه خبره مگه کنکوره که بچه دچار،استرس میکنید من نرفته بودم تو ۴۵ دقیقه فقط سوال ازش پرسیده بودن
بعد برادرزاده فقط،رنگها پرسیده بود بعد حیوال اهلی ووحشی پرسیده بود و تمام
وای چه سخت، چطور دو دفعه؟ من شنیدم دفعه اول اگه رد شی یه نوبت تخصصی فقط هست، چطور دو دفع بود؟ بعد چ ...
دفه اول و که رد شد دفه دوم هم دیراموز خورد.والا دفه اول مثل حیوون بابچه ها برخورد میکردن که وقتی پسرم اومد بیرون گریه میکرد.نمیدونم چه سوالایی ازش پرسیدن.از پسرم میپرسیدم میگفت ولش کن من دیگه نمیرم
بله دقیقا همینه انقداسترس به بچه ها وارد میکنن که انگار زندانی گرفتن
تازه من پسرم خوندن ونوشتن هم بلد بود همه چی بلد بود ولی،کلا روش بدرد نخوری هست
امسال کلاس،اول بود معلمش کیف میکرد میگفت ریاضی که رو هوا میگیره دیکته که میگفت سریع می نوشت میگفت زود تموم میکنه بجه های دیگه دستشان ضعیف هست این حوصله ش سر کلاس سر میره همکارش شده بود خودشم کلی،ذوق میکرد منتهی،تو ایران بچه باهوش بیشتر،اذیت میشه نعمولی،بهتره هردو