2777
2789
عنوان

برای عزیزی که تاپیکش منهدم شد

147 بازدید | 11 پست

@ آبطالبی 

الان دیگه همه پسرا میدونن که از اول نباید حرف جنسی بزنن چون دختر واکنش نشون میده پس اول وابستگی و علاقه ایجاد میکنن و بعدش نیتشون رو نشون میدن..قطعا حرفای پسره ایناست؛ "تو زن منی، تو تنها خانوم منی من دوس ندارم به گناه کشیده بشم ما که اول و آخر مال همیم.. همه دوستام با صدتا دختر رابطه جنسی دارن و به منم همش پیشنهاد میدن ولی من فقط میخوام با تو تجربه کنم..."

حتی اگه از دلبستگیت مطمئن باشه ممکنه یه روز بگه دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم ممکنه با دوستام برم !

و تمام این حرفا رو فقط برا این میگه که تو از ترس آلوده شدنش با یکی دیگه، خودتو آلوده کنی 

پس هوشیار باش! 

مغز مردا جوری تنظیم شده که بعد از رابطه احساسشون فروکش میکنه و دخترا برعکس وابسته تر و علاقه مندتر میشن 

و آینده شون هم درگیر میشه و مجبور میشن طرف رو با هر شرایطی بپذیرن البته اگه بعدش پسره اصلا بشناسدشون و بازم نیتش ازدواج بمونه 

مراقب خودت باش عزیزم جدی و قاطع برخورد کن اگه قصدش ازدواج باشه این جدیتت قصدش رو جدی تر میکنه و اگه نیت شومی داشته باشه با قاطعیت تو به نیتش نمیرسه و غیبش میزنه یا بازم امتحان میکنه و درآخر غیب میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@آبطالبی‍ 

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

کار رو جایی رسوندن که یه عده دخترها فکر میکنند با رابطه نامشروع جذاب قبل ازدواج میتونند یه مرد رو وابسته و پایبند خودشون بکنند....

حیف این عده دخترانم مادرانی نداشتند که بهشون بگه اگر مرد وابسته بدن زن میشد صنعت فحشا به وجود نمی اومد!

لعنت به زن زندگی که جامعه رو به لبه‌ی پرتگاه جهنم کشونده !

چیشده

تاپیک زده بود دوستمون که پارتنرش بعد ۶ ماه سر حرفای جنسی رو باز کرده اومدم نظر بدم دیدم تاپیک ترکیده دیگه تصمیم گرفتم اینجا تاپیک بزنم و تگ کنم البته این خانوم گفت که اصلا این مدل روابط رو قبول نداره و از اول آقا به قصد ازدواج جلو اومده