2777
2789
عنوان

یه سوال از درس خونده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 46 پست
به خدا برا معدلم که خراب کردم اینقد حالم خرابه که نگو حتی با خودم میگفتم تو چون معدلت رو خراب کردی ق ...

چرا نمیری دفترچه ثبت نام کنکور رو کامل بخونی، من تو دانشجویی مشاور تحصیلی بودم همه اطلاعات رو از تو دفترچه میخوندیم و مردم کلی پول میدادن بابت همین سوالات

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
پس تو باغ نیستی، کد سوابق تحصیلی آموزش پرورش میفرسته برای سنجش و تک تک نمره ها رو نشون میده و تاثیر ...

عزیزم خبرا رو دنبال کن قراره دوباره جلسه بزارن که لغوش کنن چون تقلب بوده و روند تصحیح امتحانات خیلی کند پیش میرع پس تو تو باغ نیستی😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا بد بختم پس امسال قبول نمیشم . کاش معدل رو تاثیر نمیدادن امسال      

بعدش معدل تاثیر نداره بلکه نمره هر درس جدا و به میزان مختلف تاثیر داره

حالا کدوم درسه؟ 

ببین عمومی ها مهم هستن

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
یعنی همون نمره تک خرداد تو کنکور تاثیر میزاره تو کنکور۱۴۰۲ با وجود اینکه شهریور اون درسو پاس کردی او ...

خوب ببین میگن معدل تاثیر داره خوب همون نمره تک معدلتو میاره پایین تاثیر می‌ذاره رو کنکورت ،اره همون معدل خرداد تاثیر می‌ذاره،گفتم که شهریور واسه سال بعده چون سازمان سنجش مرداد میاد نتایج و اعلام می‌کنه،هنوز شهریور نیست که تو امتحان بدی بخاطر همین میگن تا خرداد ماه تاثیر داره......اگه ترمیم بزنی شهریور یا افتاده داشته باشی معدلت واسه 1403حساب میشه.......بابا زیاد نگران نباش پاس شدن که احتمال زیاد پاس میشی،اون تاثیر معدلم هنوز هیچکس راجبش چیزی نمیدونه امسال سال اوله‌ حالا ببینیم چی میشه.....

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

عزیزم خبرا رو دنبال کن قراره دوباره جلسه بزارن که لغوش کنن چون تقلب بوده و روند تصحیح امتحانات خیلی ...

همین امروز تو اخبار صحت امتحانات رو تایید کرد و هرگونه تقلب رو تکذیب کردن کامل در باغم گلم 

کارم اینه ما با هم کل کل که نداریم همه چیز مشحصه 

مشکلی نداره sanjesh.org  آخرین اطلاعیه ها رو بخون

خوب ببین میگن معدل تاثیر داره خوب همون نمره تک معدلتو میاره پایین تاثیر می‌ذاره رو کنکورت ،اره همون ...

نمیدونم به خدا چی بگم کاش تاثیر نمیدادن امسال معدل رو ، انشالله که پاس بشم. خیلی امسال استرس دادن به کنکوریا به خدا مردم و زنده شدم کی بشه تموم بشه امسال 

خوب ببین میگن معدل تاثیر داره خوب همون نمره تک معدلتو میاره پایین تاثیر می‌ذاره رو کنکورت ،اره همون ...

معدل تاااثیره نداره هر درس به میزان جدا برید دفترچه بخونید الله بختکی نظر ندید

همین امروز تو اخبار صحت امتحانات رو تایید کرد و هرگونه تقلب رو تکذیب کردن کامل در باغم گلم  کا ...

میدونم عشقم ولی عصری تو کانال خبرشو گذاشتن که قرارع دوباره جلسه بزارن

بعدم بنظرم اگه بخوان تاثیر بدن خیلی تاثیرش نمیدن چون اعتراض میکنن دانش آموزا بازم این نظر منه

ولی کلا هر چیزی ممکنه چون تا ثانیع آخر هی قانون عوض میکنن ‌‌‌‌و به حرفاشون زیاد اعتمادی نیس

معدل تاااثیره نداره هر درس به میزان جدا برید دفترچه بخونید الله بختکی نظر ندید

اگه کامل نظرمو خونده باشی گفتم نمره تک معدلتو میاره پایین،قطعا کسی که معدل بیست داره شانس قبولی بیشتری داره تا کسی که معدل 17.....این حرف من نیست حرف مشاوران کنکور و با توجه به نمونه کارنامه های سال 94 هست، اگه چند تا کارنامه ببینین متوجه میشین.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

اگه کامل نظرمو خونده باشی گفتم نمره تک معدلتو میاره پایین،قطعا کسی که معدل بیست داره شانس قبولی بیشت ...

کاملا متوجه هستم. سال 94 تاثیر مثبت و الان تاثیر قطعی، امسال همه دزس ها به یه میزان تاثیر ندارند فارسی 20 و خورده و نمره زیست حدود 9 درصد اما معدل گیری نمره ها برابر هستن صفحه 48 دفترچه رو بخون

کاملا متوجه هستم. سال 94 تاثیر مثبت و الان تاثیر قطعی، امسال همه دزس ها به یه میزان تاثیر ندارند فار ...

سال 94 تنها سالی هست که تاثیر معدل به صورت قطعی و به میزان 25 درصد بوده،وگرنه پارسالم تاثیر مثبت بوده.......خوب درسی که ضریب بیشتری داره باید بیشتر بهش توجه بشه چون باعث میشه بیشتر روی معدلت تاثیر منفی داشته باشه و معدل میاد پایین تر.....در واقع چون امسال عمومی حذف شدن عمومی نهایی ضریب بیشتری داره، به ترتیب 👈ادبیات ،دینی ،زبان ،عربی.......

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۶۱۲-۱۷۵۳۱۱_7axm.jpg

این تاثیر قطعی معدل سال94