میگم اگه تو امتحان نهایی بیوفتم یه درسو اگه کنکور بدم چون اون درسو افتادم باید یکسال دیگه پشت بمونم ؟؟یا شهریور بدم نمره میاد بعد میتونم انتخاب رشته کنم و برم دانشگاه ؟ واینکه ممکنه قبول بشم تو کنکور؟ چون اون درس رو افتادم
توجه کنید نوشته برای هر داوطلب یک نمره سابقه تحصیلی ایجاد میشه،با توجه به ضرایب هر درس ،و چیزی که تاثیر داده میشه همین سابقه تحصیلی دانش اموز هست.
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
هر درس نهایی چقدر معدل دانش آموزا پایین میاره (رشته انسانی)
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗