2777
2789
عنوان

یه سوال از درس خونده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا 31 شهریور فرصت داری دیپلم بگیری و انتخاب رشته ربطی به قبول شدن نداره و تو کنکور نمره خرداد لحاظ میشه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
نمیدونم فک نکنم ولی کلا فک نکنم معدل و زیاد تاثیر بدن تو کنکور هنوز دارن جلسه میزارن 

عه راسته انشاالله زیاد تاثیر نذاره من امتحانارو خراب کردم وبا اینکه برا کنکورم خوندم میترسم به خاطر معدلم امسال قبول نشم خیلیی ناامید شدم 

ببین تو باید تا شهریور 1402 فارغ التحصیل بشی ،حالا اگه درسی را خرداد پاس نشی شهریور باید امتحان بدی اگه پاس شدی که میری دانشگاه اگه نه میمونی برا سال بعد..... و نه معدلی که واسه خرداد ماه هست تو کنکور تاثیر می‌ذاره اون شهریور برا سال بعد (1403)تاثیر داره

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

تا 31 شهریور فرست داری دیپلم بگیری و انتخاب رشته ربطی به قبول شدن نداره و تو کنکور نمره خرداد لحاظ م ...

خب وقتی یه درس رو افتادی شهریور بدی قبول بشی دوباره همون نمره تک خرداد تو کنکورم تاثیر داره یعنی ؟

عه راسته انشاالله زیاد تاثیر نذاره من امتحانارو خراب کردم وبا اینکه برا کنکورم خوندم میترسم به ...

ن اصن بابت معدل نگران نباش ی دفه این همه تغییرات دادن خودشونو نمیتونن هماهنگ کنن باهاش این تغییرات چن سال زمان نیاز داشت الان مجبورن برش گردونن ب حالت قبل

خب وقتی یه درس رو افتادی شهریور بدی قبول بشی دوباره همون نمره تک خرداد تو کنکورم تاثیر داره یعنی ؟

بله

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
ببین تو باید تا شهریور 1402 فارغ التحصیل بشی ،حالا اگه درسی را خرداد پاس نشی شهریور باید امتحان بدی ...

یعنی همون نمره تک خرداد تو کنکور تاثیر میزاره تو کنکور۱۴۰۲ با وجود اینکه شهریور اون درسو پاس کردی اون نمره شهریور تو کنکور ۱۴۰۲ تاثیر نداره ؟ اینجوری خیلی بده که رتبم میاد پایین 😭

ن اصن بابت معدل نگران نباش ی دفه این همه تغییرات دادن خودشونو نمیتونن هماهنگ کنن باهاش این تغییرات چ ...

پس تو باغ نیستی، کد سوابق تحصیلی آموزش پرورش میفرسته برای سنجش و تک تک نمره ها رو نشون میده و تاثیر میدن و الان ده سال هست فقط امسال تاثیر قطعی شده و سال های قبل تاثیر مثبت بود

ن اصن بابت معدل نگران نباش ی دفه این همه تغییرات دادن خودشونو نمیتونن هماهنگ کنن باهاش این تغییرات چ ...

به خدا برا معدلم که خراب کردم اینقد حالم خرابه که نگو حتی با خودم میگفتم تو چون معدلت رو خراب کردی قبول نمیشی و بیخودی برا کنکور خوندم پس امید وار باشم 

یعنی همون نمره تک خرداد تو کنکور تاثیر میزاره تو کنکور۱۴۰۲ با وجود اینکه شهریور اون درسو پاس کردی او ...

عزیزم انتخاب رشته تو مرداد هست و تو هنوز امتحان شهریور رو ندادی،