اگه غذای راحت میخوای درست کنی گوشت چرخ کرده سرخ کن سیب زمینی بریز کنارش زیرش کم کن بپزه با نون بخورین
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
من امروز حساسیت گرفتم نه ناهار پختم ن شام.. خیلیم گشنمه حال ندارم همش ابریزش بینی و چشم و عطسه دارم.. 😔
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
مهمون داداشیمم ولی خونمون مامانم دلمه برگ مو درست کرده😋
دختری از خانواده بزرگ #پرسپولیس ❤😍دختری با احساسات فراوان پسرانه ❤🚩دختری که دقیقه 24هربازی اشکاش رو گونه هاشه🥺💔دختری وابسته به تیمش آره من یه دخترم که عاشق تیممم و با تمام وجودم میپرستنش🥲❤پرچم ارتش سرخ همیشه بالاس🤤❤🚩گرگ بودن دم نزن انسانم گاهی آرزوست ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یه تار موست 🖤🙂درخواست دوستی از طرف آقایون ممنوع🚫دوستت دارم شایانم تو قشنگ ترین حس دنیارو بهم دادی بغلت پر از آرامش برای التهاب درون منه🥺❤مرسی که مال من شدی🔗❤🫂۱۴۰۲/۳/۲۰❤🔗