2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 45 پست
منم پارسال زد تو گوشم پرده گوشم پاره شد  بعد چند ماه پرده گوشم ترمیم شد خودش دو شب پیش باز زد ...

من  اون موقع ازش شکایت کردمو حکم جلبش گرفتم   تا یک قدمی   زندان رفت و  رضایت دادم  ولی عوضش حق طلاق گرفتم و جدا شدم   از اون زندگی فقط چند تیکه لباس برا من شد  

به من میگفت مادر لایقی نبودی   ولی  خدا  که میبینه  

درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  باید برم بیرون شب  میام میخونم و جواب میدم     تاپیک قبلیمو  بخونید میفهمید من خانواده ی شوهر مسمومی داشتم  که بعدها  ک بزرگتر شدم  متوجه شدم  یه نسخه ی دیگه از اونا  رو کنار خودم  دارم  و   نتونستم پیری مو کنارش تصور کنم   سخت بود کنار این ادم  بمونم  و تحمل کنم  واقعا تحمل خیلی سخته  زجره  عذابه  

من دو سال پیش میخواستم طلاق بگیرم حتی وکیلم گرفتم بخاطر بچم پشیمون شدم برگشتم الان یه بچه دیگه هم آو ...

چقدر ما زنا بخشنده ایم ولی خدا نکنه   صبرمون لبریز شه قید همه چیزو میزنیم 💔🥺

من  اون موقع ازش شکایت کردمو حکم جلبش گرفتم   تا یک قدمی   زندان رفت و  رضایت دا ...

من با همه بدبختیاش ساختم بد دل بدبین شکاک بداخلاق عصبی دست بزن 

خونه نداشتنش 

با همش ساختم حالا هم مدام میگه لیاقت نداری و..... 

ولی خدا میدونه که به خاطر بچه هام دارم تحمل میکنم 

ارزومم مرگ اونه یا خودم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

15 ساله رابطه ندارید؟ 

اره دارم باهاش زندگی میکنم

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من با طلاق خودمو  پیدا کردم   اینقدر  کنارش احساس پوچی میکردم حس میکردم  اد ...

این دقیقا حسیه ک شوهرم بهم میده اعتماد بنفسمو از دست دادم ولی جرات طلاقو ندارم برام شده ی بت ترسناک در صورتی ک میدونم کنارش اینده خوبی نخواهم داشت

این دقیقا حسیه ک شوهرم بهم میده اعتماد بنفسمو از دست دادم ولی جرات طلاقو ندارم برام شده ی بت ترسناک ...

منم این حس دارم ولی ۱۳ روزه ک قهرم و خونه پدرمم ،همش خودمو مشغول میکنم ک به شوهرمو بچم فکر نکنم تا مراحل طلاقم انجام بشه.ولی خیلی سخته دارم داغوون میشم ولی میدونم اینده ای با اون مرد دیگ ندارم.

منم این حس دارم ولی ۱۳ روزه ک قهرم و خونه پدرمم ،همش خودمو مشغول میکنم ک به شوهرمو بچم فکر نکنم تا م ...

امیدوارم که بهترینها برات اتفاق بیوفته و از اتفاقات نترس و فقط بگو من میتونم و مطمئن باش میتونی چون واسه هر مشکلی راه حلی هست

منم این حس دارم ولی ۱۳ روزه ک قهرم و خونه پدرمم ،همش خودمو مشغول میکنم ک به شوهرمو بچم فکر نکنم تا م ...

ما زیر یه سقفیم ولی خیلی وقته دیگ برا هم غریبه ایم بچه ندارم ولی از بعد جدایی میترسم