2777
2789
عنوان

طلاق

525 بازدید | 45 پست

سه ماهه جدا شدم  گاهی وقتا   از زندگی  میترسم  ولی  پشیمون نیستم  

لطفا   بیاین  حرف بزنیم 

درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند

منم بیست روزه امدم قهر 

چطور خودتو آروم میکروی؟

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیست روزه امدم قهر  چطور خودتو آروم میکروی؟

توی 10سال زندگی   بیست بار قهر کردم  درست نشد  دیگه  کلا خرابش کردم 

تو خیلی قوی هستی به خود افتخار کن من ضعیفم حالم از خودم بهم میخوره 

منم همین طورم 

کسایی که طلاق میگیرن به نظرم خیلی قوی هستن 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

تو خیلی قوی هستی به خود افتخار کن من ضعیفم حالم از خودم بهم میخوره 

من قوی نیستم ولی ادای ادمای قوی رو درمیارم  شبا از شدت گربه کور میشدم    الان خنثی م 

منم همین طورم  کسایی که طلاق میگیرن به نظرم خیلی قوی هستن

همین الان انقد حالم بده از ضعیفی خودم از بی عرضگی خودم حالم بهم میخوره واقعا خیلی باید قوی باشی ک بتونی خودتو نجات بدی 

بچه داری؟

طلا جان سه تا بچه دارم  29سالمه  بچه ها رو سپردم ب خودش الانم اجازه نمیده  ببینمشون   

من قوی نیستم ولی ادای ادمای قوی رو درمیارم  شبا از شدت گربه کور میشدم    الان خنثی م& ...

عیب نداره حداقل کسی نیس زجرت بده و تو سرت بزنه و بهت تهمت بزنه کور شدن از تنهایی بهترتا کور شدن از بی عرضگی

وای خدا یه زندگی خیلی خیلی بهتر برات بسازه و آینده روشن در انتظارته.

واسه منم دعا کن کارم به طلاق نکشه .دو روزه اومدم قهر یکم آروم بشه خبری ازش نیست...

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷