2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 45 پست
طلا جان سه تا بچه دارم  29سالمه  بچه ها رو سپردم ب خودش الانم اجازه نمیده  ببینمشون&n ...

منم دوتا دارم نمیتونم بدون اونا ولی کم کم دارم میزنم سیم اخر خیانت کرد بهم بعد بهم تهمت زد 1 سال مدام زجرم داد الان مثلا پشیمونه اما یادم نمیره کاراش حرفاش زجر کشیدنام حالم ازش بهم میخوره نمیتونم ببینمش اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان انقد حالم بده از ضعیفی خودم از بی عرضگی خودم حالم بهم میخوره واقعا خیلی باید قوی باشی ک بت ...

زندگی من شده عین ی باتلاق که هر چی دست و پا میزنم زندکیمو درست کنم بیشتر فرو میرم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

همین الان انقد حالم بده از ضعیفی خودم از بی عرضگی خودم حالم بهم میخوره واقعا خیلی باید قوی باشی ک بت ...

من پدر و مادر  ندارم تنهاترینم 

درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند
زندگی من شده عین ی باتلاق که هر چی دست و پا میزنم زندکیمو درست کنم بیشتر فرو میرم 

من شوهرم  واقعا خیلی اذیتم میکرد اخرین  امیدمو  بهش وقتی از دست دادم که  دست بلند کرد و  پرده گوشم پاره شد 

منم دوتا دارم نمیتونم بدون اونا ولی کم کم دارم میزنم سیم اخر خیانت کرد بهم بعد بهم تهمت زد 1 سال مدا ...

من با طلاق خودمو  پیدا کردم   اینقدر  کنارش احساس پوچی میکردم حس میکردم  ادم بی ارزشی ام   

منم بابام سکته کرده هیچ کاری ازش بر نمیاد مادرمم میگه بساز چون ندارن ک برم پیششون

من کار میکنم  و زندگیم   بد نیس میگذره ولی  مستاجری سختمه

من شوهرم  واقعا خیلی اذیتم میکرد اخرین  امیدمو  بهش وقتی از دست دادم که  د ...

منم پارسال زد تو گوشم پرده گوشم پاره شد 

بعد چند ماه پرده گوشم ترمیم شد خودش

دو شب پیش باز زده تو گوشم باز گوشم کیپ شده

فقط واگذارش میکنم به خدا که خیلی ظلمم میکنه ـ

خیلی به بچه هام وابسته ام بچه هامم به من 

نمیتونم طلاق بگیرم ـ

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

منم 1 سالذو نیمه تقریبا همخونه ایم فقط پر از جنگ و دعوا ازش متنفرم متنفر 

فقط  دلم برا بچه ها میسوزه  نمیتونمم مسئولیت بزرگ کردنشون رو قبول کنم   خیلی سنگینه   

منم 1 سالذو نیمه تقریبا همخونه ایم فقط پر از جنگ و دعوا ازش متنفرم متنفر 

من ۱۵ساله