2777
2789
عنوان

شوهرم اصرار داره بریم پارک 😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش منم همسرم بود و مارو میبرد پارک 

دوسه روزه کارم شده سرکار نی نی سایت گردی، سرکار نی نی سایت و.. 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

فقط منم که پایه ام باشوهرو بچه ها  واسه پارک؟🙄

تازه امسال زیاد نرفتم .یادش به خیر بچهها کوچیک بودن هررررر شب پارک بودیم ول نمیکردن.هییییی اینا بزرگ شدن خونه نشین شدیم🤕

شوهر من که جرعت ندارع بیاد بیرون ،،،،استرس میگیره  انگار داره کوه می‌کنه ! ‌

چرا؟!؟! 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

تا الان یه بارم منو شوهرم پارک نرفتیم  فکر میکردم بچه دار بشم لااقل یه باار  میریم ولی ن ...

منم چند ساله متاهلم آرزو به دلم مونده شوهرم یه بار بگه زن بیا بریم بیرون ، چند روز پیش بهش گفتم بیا بریم دریا شنا کنیم ، گفت ببینم چی میشه ، بعد رفته با دختر خواهرش گفته بیا باهم بریم دریا ، یا دیروز ب رفیقش گفته بریم دریا شنا ، بعد رفتن موج بوده نتونسته شنا کنن ، ولی به من ک زنشم و خودمم از اول گفته بودم نگفته 

تا الان یه بارم منو شوهرم پارک نرفتیم  فکر میکردم بچه دار بشم لااقل یه باار  میریم ولی ن ...

چرا نمیبره ؟؟همش تو خونست یا شما زندونی هستین فقط

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بیچاره ما خانوما . بیرون پارک باغ خونه هر جا باشه فکر شام و ناهار ولمون نمیکنه . جوجه درست کن

با شوهرم قهرم نیاز هام برآورده نمیکنه ، تصمیم گرفتم براش غذا درست نکنم یکی دو روز ، به نظرت کارم درسته ؟