2777
2789

گف مگه نامزد نیستیم چرا بیرون میریم دستمو نمیگیری ( نشونیم البته عقد نیستیم هنوز ) بعد گفتم خب من معذبم عقدم کنیم ازدواجم کنیم اول تو باید بگیری ک من یخم اب شه بعد گف وقتایی میریم بیرون بقیه رو میبینم دست همو گرفتن دلم میخواد منم دستتو بگیرم میترسم خوشت نیاد یا معذب شی منم گفتم خب نه حالا بار بعدی خودت بگیر گف باشه من پیش دستی میکنم پس 😅😅 حالا جذی بار بعدی دستشو بگیرم ؟ درحد یه دست گرفتن مشکلی نداره ؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا 

چرا انقدر سختش میکنید 

دست همو بگیرید 

بپرید رو سروکله هم بغل هم کنید 

این روزا بهترینش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چرا تا عقد نامحرم هستین بذارین بعد عقد

عقدم داریم میکنیم دیگه این روزاس داریم کاراشو انحام میدیم بعد من قبلا تو رابطه بودم برام مهم نیس ای چیزا ولی میگفتم زشت نباشه دستشو بگیرم 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

اره بابا چرا انقدر سختش میکنید دست همو بگیرید بپرید رو سروکله هم بغل هم کنید این روزا بهترینش

من میخواسم بگیرم میگفتم یوقت زشت نباشه تااینکه دیشب خودش گف 

عقدم داریم میکنیم دیگه این روزاس داریم کاراشو انحام میدیم بعد من قبلا تو رابطه بودم برام مهم نیس ای ...

خب یکم دیگه صبر کن بعد عقد دیگه

ولی حالا که خودت میگی تجربه داشتی میل خودته

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

من میخواسم بگیرم میگفتم یوقت زشت نباشه تااینکه دیشب خودش گف

بگیر اشکال نداره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من ادم اعتقادی هستم تا عقد نکردی نامحرم هست

حالا ب غیر از اعتقاد وقتی دست طرفتو بگیری ناخوداگاه دلت نزدیکی بیشتر میخواد بنظر من بهتر بعد عقد دستش بگیری اگه یکی از شما گرایش و گرماش زیاد بود دیگه اذیت نشید با خیال راحت بهم نزدیک بشید 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

من ادم اعتقادی هستم تا عقد نکردی نامحرم هستحالا ب غیر از اعتقاد وقتی دست طرفتو بگیری ناخوداگاه دلت ن ...

نامزدم میگف ما دیگه نامزدیم همه میدونن نامزدیم و قراره عقد کنیم میریم بیرون دلم میخواد دستتوبگیرم فقط میترسیدم یوقت معذب نشی منم گفتم خب تو نگیری من ک نمیشه بگیرم معذبم ایطور گف باشه سری بعد خودم میگیرم درکل جفتمون فعلا زیادباهم راحت نیسدیم