2777
2789
عنوان

تب کودک . میشه بیاین

152 بازدید | 23 پست

پسرم از دیروز تب کرده ، ولی هیچ علائمی نداره ، 

دکتر بردم میگه ویروسی هست . استامینوفن داده با یک سری داروی دیگه که اگه علائم دیگه پیدا کرد بدم بهش، دیشب حدود ساعت ۳ با گریه از خواب بیدار شد و هر نیم ساعت گریه میکرد ولی تب نداشت. از صبح دوباره تب کرده . نمیدونم چیکار کنم !!! کسی هست بچش اینجوری شده باشه؟؟؟ 

۲۳ ماهش هست . 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا از تب و سرماخوردگی نگو که دلم خوووونه... چهار شبه خواب ندا م با دخترم از تب و سرفه دکترم ب ...

ای بابا ، ولی پسر من هیچ علائمی نداره ☹️☹️ ولی خیلی سخته ، آدم جیگرش کبابه.

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
پسرمنم این چندروز همین بود.من شیاف گذاشتم.همه دندوناش دراومده؟ ب نظرم مال دندون عقبیاشه

همش نه . در نیومده . شاید . نمیدونم چیکار کنم . دیشب براش شیاف گذاشتم تا صبح تب نداشت ولی از صبح شروع شد با استامینوفن زیاد کنترل نمیشه

همش نه . در نیومده . شاید . نمیدونم چیکار کنم . دیشب براش شیاف گذاشتم تا صبح تب نداشت ولی از صبح شرو ...

پسرمنم ردیف پایین عقبیا درنیامده...منم پسرم ۲۳ ماهشه...شما کوچولوت غذا میخوره؟ب والله ب غیر شیرخشک هیچی دهنش نمیذاره.امروز شیربرنج پختم هیچی نخورد.نه گوشت نه مرغ نه میوه نه سبزی ب عمرش نخورده....حالم گرفته است.پستونکشو قائم کردم.گفتم تا شب هم بهش شیر نمیدم..اصلا راه دهنشو بلد نیست...قد و وزن کوچولوت چنده شما؟

پسرمنم ردیف پایین عقبیا درنیامده...منم پسرم ۲۳ ماهشه...شما کوچولوت غذا میخوره؟ب والله ب غیر شیرخشک ه ...

عذا میخوره ولی نه زیاد ، شیر خشک هم تو طول روز قطع کردم نمیدم بهش، فقط شب ها ۲ یا ۳ وعده میدم . 

وزنش ۱۱.۳۰۰ هست خیلی کمه ولی قدش گفت خوبه . 

شیر روز رو قطع کن . به غذا میوفته

حتما گلو درد داشت

گلوش رو معاینه کرده گفت چیزی نیست 🥺☹️

ویروسه پسر منم تب سردرد بدن درد بود پروفن و استامنیفن وودیفن میدادم مرتب وایی سرفه های بدی میکرد یع ...

خداروشکر ، پسر من هیچ علائمی نداره آخه فقط تب☹️

شیاف بذارتب روهرگزدست کم نگیرخدایی نکرده بچه تشنج میکنه شبهایی که تب داره تاصبح نخواب فرص کن پرستاری ...

تو طول روز با قطره هست که زیاد کنترل نمیشه ، ولی دیشب شیاف گذاشتم تب نکرده بود خداروشکر

خب خداروشکر

به نظرتون تو طول روز هم شیاف بذارم؟ دماسنج زیر بغلی داره ، نمیذاره تبش رو چک کنم ، ولی بدنش داغه و الان هم بی حاله