دکتر بردم میگه ویروسی هست . استامینوفن داده با یک سری داروی دیگه که اگه علائم دیگه پیدا کرد بدم بهش، دیشب حدود ساعت ۳ با گریه از خواب بیدار شد و هر نیم ساعت گریه میکرد ولی تب نداشت. از صبح دوباره تب کرده . نمیدونم چیکار کنم !!! کسی هست بچش اینجوری شده باشه؟؟؟
۲۳ ماهش هست .
پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همش نه . در نیومده . شاید . نمیدونم چیکار کنم . دیشب براش شیاف گذاشتم تا صبح تب نداشت ولی از صبح شرو ...
پسرمنم ردیف پایین عقبیا درنیامده...منم پسرم ۲۳ ماهشه...شما کوچولوت غذا میخوره؟ب والله ب غیر شیرخشک هیچی دهنش نمیذاره.امروز شیربرنج پختم هیچی نخورد.نه گوشت نه مرغ نه میوه نه سبزی ب عمرش نخورده....حالم گرفته است.پستونکشو قائم کردم.گفتم تا شب هم بهش شیر نمیدم..اصلا راه دهنشو بلد نیست...قد و وزن کوچولوت چنده شما؟