2777
2789
عنوان

تب کودک . میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست
به نظرتون تو طول روز هم شیاف بذارم؟ دماسنج زیر بغلی داره ، نمیذاره تبش رو چک کنم ، ولی بدنش داغه و ا ...

اره حتمابذار من بایه دکترخوب حرف زدم گفتم اگه شیاف گذاشتم دوباره یه ساعت بعدش تب داشت چیکارکنم گفت دوباره بذارگفتم چهارساعت یبارمگه نیست گفت بذاردرمواقع تب بالا ازتشنج که بدترنیست عوارص شیاف

اره حتمابذار من بایه دکترخوب حرف زدم گفتم اگه شیاف گذاشتم دوباره یه ساعت بعدش تب داشت چیکارکنم گفت د ...

باشه ممنون . 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ۲ سالشه از ۵ش شب تب داشت دیروز بردم دکتر گفت ویروس و فقط باید تب کنترل بشه  چرک خشک ک ...

وای الهییی . چرا بچه ها مریض میشن آخه… امروز پسرم همش بیحال بود و همش خوابه ، فکر کنم برای استامینوفن باشه. جیگرم کبابه. دخترت بهتر شده؟؟؟ 

به منم قطره پلارژین داده گفت در صورت سرفه بدم . 

دختر شما سرفه کرد یا نه؟ 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
وای الهییی . چرا بچه ها مریض میشن آخه… امروز پسرم همش بیحال بود و همش خوابه ، فکر کنم برای استامینوف ...

نه فعلا خدارو شکر.از ۵ش تب داشت من از تبش خیلی میترسم چون سابقه تشنج با تب داره علاوه بر استا باید دیازپام هم بخوره باورت نمیشه وقتی مریض میشه شب که اصلا نمی‌خوابم بعد اون خودم مریض میشم

نه فعلا خدارو شکر.از ۵ش تب داشت من از تبش خیلی میترسم چون سابقه تشنج با تب داره علاوه بر استا باید د ...

خب خداروشکر ، الان حالش چطوره؟؟؟ بیحال هم بود که همش بخواد بخوابه؟؟ 

حق داری عزیزم خیلی سخته. خداقوت. فقط یه مادر میتونه حال یه مادر رو درک کنه 🥺

خب خداروشکر ، الان حالش چطوره؟؟؟ بیحال هم بود که همش بخواد بخوابه؟؟  حق داری عزیزم خیلی سخت ...

بهترع خدارو شکر اره بی حال تر از حالت عادی بود ولی همش با خواهرش بازی میکرد 

ایشالا هیچکس مریضی بچش رو نبینه

بهترع خدارو شکر اره بی حال تر از حالت عادی بود ولی همش با خواهرش بازی میکرد  ایشالا هیچکس مریض ...

خداروشکر ، انشالله