2777
2789
عنوان

عرضه اولیه بورس

2220 بازدید | 28 پست

کسی هست عرضه اولیه بورس بخره؟

من قبلن میخریدم و سودش خوب بود ولی دیگ بعدش یجوری شد گفتن صندوقا دیگ فقط میتونن بخرن‌ دیگ منم ولش کردم تا اینکه امروز دیدم نوشته عرضه اولیه شهر و ۲ ملیون نفر خریدن.مگه ادم عادی میتونن عرضه اولیه بخرن؟کسی تازگیا عرضه اولیه خریده توضیح بده چیجوریه سودش چیجوریه چه مدت باید نگه داری تا سود بده و اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر باید نگه داشت حدودن تا سود بده؟

شمانگه داره هرموقع که صفش ریخت بفروش

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
اهاا مرسی اون عرضه اولیه هایی ک میاد میگن برا صندوقاس اونارم ماها میتونیم بخریم؟

بله بهشون میگن دومرحله ای یعنی اول صندوق هامیخرن کشف قیمت میکنن بعدنوبت ماهامیشه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
بله عزیزم میشه خرید. ما دیروز یه دونه شو خریدیم. قرار شده هر هفته یا دوهفته یه بار یه دونه عرضه اولی ...

اهاااا چه خوب .مرسب عزیزم😍قبلن یادمه حدود ۱۰ روز نگه میداشتیم سود خودشو میداد دیگ وقت فروشش میشد.فکنم الان بیشتر باید نگه داشت درسته؟

چقدر باید نگه داشت حدودن تا سود بده؟

هر وقت احساس کردی صف خریدش داره میوفته. من خودم خیلی سر در نمیارم ولی شوهرم کاراشو انجام میده. مثلا مال دیروز هر نفر حدود 350  تومن تونست بگیره چون تعداد شرکت کننده این سری زیاد بود. ما  احتمالا 200 سود کنه می‌فروشیم 

اینا چ سودی براتون داره ک میگیرنش 

من قبلن میخریدم با چنتا کد سودش خوب بود ولی باید بلد باشی که کی بفروشی اونموقع من دستم اومده بود کی بفروشم الانو نمیدونم .

اونموقع حدودن ۱۰ روز اینا نگه میداشتی حجم زیاد میخورد میفروختی سود میداد الانو نمیدونم