2777
2789
عنوان

لعنتی ها☹☹☹☹

133 بازدید | 14 پست

آدم میادکلیپ انگیزشی براتمیزکردن خونه ببینه بدترافسردگی میگیره لعنتی هاازبس شوینده وموادشون خوبه من ۳ساله اومدم این خونه نتونستم سنگ توالتوسفیدکنم 😩😩😩اونوقت اینابایه اسپری همه جاروبرق میندازن چرا؟؟؟؟

سلام وقتتون بخیر.من تازه اینجا رو پیدا کردم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرسشنامه ای که دارم رو پر کنه برام.

تا الان فقط تونستم 170 نفر برای پرسشنامه اولم پیدا کنم.تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/ymorGeQw

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با جوش شیرین و سرکه میشورم از سقف حموم دستشویی تا کف سفیدم میشه تمیز تمیز😐هفته ای ی بارم اشپزخونه رو میشورم بازم با سرکه و جوش شیرین و تمیز تر میشه تا شوینده های خطرناک شیمیایی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چون اینجا ایرانه 

همه چی خوبه چیکار بقیه داری 

اصلا چرا باید سفید شه سنگ توالت 

برو خدات و شکر کن امنیت داری

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

حالا من تبلیغات ترکیه رو میبینم. هایسنس. بووش. فیلیپس. فقط نگاه. فقط حسرت 😐😐😐

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
من با جوش شیرین و سرکه میشورم از سقف حموم دستشویی تا کف سفیدم میشه تمیز تمیز😐هفته ای ی بارم اشپزخون ...

نمیشه بخداسنگ دسشویی رنگ گرفته انواع اقسام راه هارورفتم رنگ گرفته حتی بااسکاچ زبرم سابیدم رنگ سنگ رفت اون ردجیش نرفت معلوم نبودچی جیش میکردن خیلی ببخشیداگه حالتوبدکردم 

نمیشه بخداسنگ دسشویی رنگ گرفته انواع اقسام راه هارورفتم رنگ گرفته حتی بااسکاچ زبرم سابیدم رنگ سنگ رف ...

😂😂😂😂

سنگ و بکن یکی دیگه بزار جاش 

بخدا ایده بالا تر از این ندارم😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

جوش شیرینوازکجامیخری؟؟؟

از عطاری ی بار خریدم شبیه نشاسته بود الان این بسته بندیای شرکتی میخرم

ممنون بابت ایده ی نوآورانتون

خاهش میکنم😂خب راهی غیر این نیست وقتی این همه راه امتحان کردی نشده

میگم ازلوازم قنادی فروشی برم بگم بپرسم؟؟؟

اره شاید داشته باشنم