2777
2789
عنوان

سهمیه و پول

136 بازدید | 15 پست

کسی رو دیدین بدون این دو مورد یه رشته خوب قبول شه حالا نمیگم پزشکی ولی چیزی که بشه روش حساب کرد 

من چرا حس میکنم هرکی به جایی رسیده یا سهمیه داشته 

یا پول 

یا یه مدرک چرت داشته و با پارتی سر کاره 

حمله بم نکنید توروخدا ها خب فکر میکنم اینطوریه میشه بگید درسته یا نه

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندیدم ...هیچی سر جاش نی

همین فکرو دارم که از جام تکون نمیخورم تلاشم نمیکنم

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

والا پرستاری و اینا اگه منظورته تا همین ۴ ۵ سال پیش قبولیش خیلی راحت بود ولی الان سخت شده باید خودت رو بکشی یه رتبه ۱۵ هزاری بیاری بتونی دولتی قبول بشی ولی قبلا با یه خوندن متوسطم میشد همچین رتبه ای آورد 

والا پرستاری و اینا اگه منظورته تا همین ۴ ۵ سال پیش قبولیش خیلی راحت بود ولی الان سخت شده باید خودت ...

همینو فکر میکنم خودمم قبلا میشد راحت با پنج ماه خوندن قبول شد الان یکسالم بخونی باز انگار امیدی نیس 

نمیدونم چیکار کنم برم پیام نور فقط مدرک بگیرم میشه کار پیدا کرد؟ 

بله  ما داریم از زیرررررر صفر شروع کرد پسره. یتیم بود هیچی هم نداشت  الان مولتی میلیاردر ...

چیکاره است الان؟ 

همینو فکر میکنم خودمم قبلا میشد راحت با پنج ماه خوندن قبول شد الان یکسالم بخونی باز انگار امیدی نیس& ...

این بستگی به هوش و استعداد و تلاش خودتم داره آدمایی که استعداد دارن در کنارش تلاشم میکنن موفقن بنظرم تلاشت رو بکن آدم تلاش نکنه تا آخر عمرش باید حسرت بخوره حداقل تمام تلاشت رو بکن که اکه نشد هم بگی تلاشم رو کردم نشد

ولی اسی این سهمیه رو باور دارم تو کلاس ما من شاگرد اول بودم تنبل ترین شاگردای کلاسمون که سالی یبار لای کتاب رو باز نمیکردن پرستاری قبول شدن اونم بخاطر سهمیه جانبازی با رتبه های بالای ۱۰۰ هزار همینا رو هم بعد سریع استخدام میکنن 

ولی تو هر رشته ای بخونی توش موفق باشی میتونی از ایران بری محکوم به این نیستیم که تا آخر عمر تو این جهنمی که برامون ساختن بمونیم و حسرت همه چی به دلمون بمونه

این بستگی به هوش و استعداد و تلاش خودتم داره آدمایی که استعداد دارن در کنارش تلاشم میکنن موفقن بنظرم ...

ببین ببخشید که وقتت رو میگیرم 

ولی انگار میترسم حس میکنم تباه شدم اول جوونیم ها ولی انگار اخرشم میترسم بخونم هیچی نشه پیام نورم از دست بدم و عقب بیوفتم و بقیه برن سر کار با اینکه هیچ کدوم استعداد و هوش منو ندارن 

ولی اسی این سهمیه رو باور دارم تو کلاس ما من شاگرد اول بودم تنبل ترین شاگردای کلاسمون که سالی یبار ل ...

من میترسم دست و پام بستس مثل کسی که تو اتیشه ولی از اب میترسه من حمایت ندارم پول ندارم روحیه ندارم حس میکنم اگه برم پیام نور باز لاقل مدرک دارم برا پیام نورم میخوام گردنبندمو تنها چیزژ که دارمو بفروشم 

خودت چی میخونی؟ 

ببین ببخشید که وقتت رو میگیرم  ولی انگار میترسم حس میکنم تباه شدم اول جوونیم ها ولی انگار اخرش ...

نمیدونم چند سالته اگه یه نوجوون ۱۸ ساله ای که تازه به سن کنکور رسیده حیفه تلاش نکنی

ولی باور کن خوندن یه رشته ای که تو این مملکت براش کار نیست چ زود چ دیر فرقی نمیکنه مگراینه بخوای از ایران بری ولی بنظرم اگه تا حالا تلاش نکردی تلاش کن حتی شده در کنار دانشگاه پیامنور که خیلی وقتت رو نمیگیره غیر حضوریم هست

من میترسم دست و پام بستس مثل کسی که تو اتیشه ولی از اب میترسه من حمایت ندارم پول ندارم روحیه ندارم ح ...

من رشته تجربی بودم یکسال روسیه دندون خوندم دلار یهو گرون شد فعلا مرخصی گرفتم ولی دارم دیپلم ریاضی میگیرم میخوام امسال شانسم رو برای کنکور ریاضی هم امتحان کنم

میتونی از فیلما و کتابایی تو چنلای تلگرام ریخته استفاده کنی هزینه ای برات نداره کنکور خوندن میدونی تنها راه نجات زندگی من و تو یه رشته خوب قبول شدنه🫠

من رشته تجربی بودم یکسال روسیه دندون خوندم دلار یهو گرون شد فعلا مرخصی گرفتم ولی دارم دیپلم ریاضی می ...

رشته ریاضی خوبه؟ 

دیپلم چجوری بگیری از اول همه رو امتحان بدی؟