2777
2789
عنوان

هزینه عقد

87 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها ظهرتون بخیر 

به نظر شما شربت و شیرینی واسه مراسم عقد رو خانواده داماد باید بگیرن یا خانواده عروس؟! 

کلا هزینه های لباس عروس و سفره عقد و اینا به عهده کی هست؟! 

پذیرایی اگه خونه باشه با خونواده عروسه ولی لباس و سفره عقد و بقیه با داماد...تالارم بخواین بگیرین تو ...

نه داخل خونه اس، حالا موندیم که ما باید بگیریم یا اونا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پذیرایی باشماست...اونا سفره عقد رو باید بچینن و لباس تهیه کنن و ارایشگاه و هرچیز دیگه

با خانواده داماد هست پذیرایی؟! 

مجلس داخل خونه عروس هست، بهشون گفتیم که بیاین داخل خونه ما ولی گفتن نه داخل خونه خود عروس باشه بهتره 

با خانواده داماد هست پذیرایی؟!  مجلس داخل خونه عروس هست، بهشون گفتیم که بیاین داخل خونه ما ولی ...

من فکر کردم شما خونواده عروسین،😅...نه پذیرایی با خونواده عروسه...بقیه چیزا با داماد