2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره

یا پسر

مطمئن باش ی درصدم خطا نمیگم

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

اوخی گوگولی😍😍

دخمله😍😍

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
حسم فقد میگ این نی نی تازه خوجلم هس🥺💚 توروخدا دعا کن منم بچم قلبش میخام برم سونو بزنه

ممنونم عزیزدلم 😍😍😍 خیالت راحت ان شاءالله میری سونو صدای قلب قشنگش می‌شنوی 😍

ممنونم عزیزدلم 😍😍😍 خیالت راحت ان شاءالله میری سونو صدای قلب قشنگش می‌شنوی 😍

امین....

۵هفته۵روز ک رفتم سونو واژینال زد فاقد ضربان قلب😔

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
از چه نظر میگی عزیزم 😍

پایین تنش اگه شبیه خط موازی باشه دختره 

اگه زاویه دار باشه پسره

نظریه  ناب 

میتونی سرچ کنی گوگل

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خسته نباشی عزیزم منم میدونم یا دختر یا پسر😂😂

قربونت برم😘

خلاصه کنم از تخصصم استفاده کنی توعم😂😂😂

احتمال نداد بمن گفتن دختره درست بود

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
پایین تنش اگه شبیه خط موازی باشه دختره  اگه زاویه دار باشه دختره  نظریه  ناب  ...

غیر ازین سرشم گرده 

پیشونیم نسبتا صافه 

البته اینا 80 درصد مواقع درست درمیاد 

صد در صد نیست 🙂

امین.... ۵هفته۵روز ک رفتم سونو واژینال زد فاقد ضربان قلب😔

😐

تا هفته ۸ جا داره قلب تشکیل بشه نگران نباش

اتفاقن دیروز سونو بودم یکی بود میگف ۶هفته اومده قلب نداشته ۸هفته بود قلبش زد🥰