2777
2789
عنوان

دارم می رم مرحله دوم شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5873 بازدید | 173 پست

ببین مشکل شما از این موضوع ک میگم ک بدتر نیس دیگه. یکی از اقوام خودمون تصادف می کنه دور از جون ایشون و وقتی می برن اتاق عمل یقه دکتر و می گیره میگه آقای دکتر اول خدا چشم امیدم ب خدا و بعدم ب شما هس من یک خواهر و مادری دارم ک تمام تکیه گاهشون من هستم کسی و ندارن هر کار می تونی انجام بده. ایشون تو اتاق عمل فوت میشن ب خانواده اش اعلام می کنن بساط مراسم عزا رو آماده می کنن چای خرما همه چی داشتن می بردنش ک زنده شده بود و الان داره کنار خانوادش زندگی می کنه. ایشون نوه عمه پدرم هستن. پس ببین ک کار برای خدا نشد نیس و ایشون تا لحظه ی آخر امید ب خدا و امید ب زندگی داشتن و همین امید ب زندگی شون باعث شده ب دنیا برگردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصورات مثبت مصنوعی نه گلم سعی کن تصورات واقعی بدی نمیشه الان از خودتون توقع داشته باشی ک یک روزه بتو ...

به‌خدا ایمان دارم اما به روش درمانم خیر آخه همون طور که بالا توضیح دادم موضوع من کمی خاصه و روش درمان مشخص و تعریف شده ای تو ایران براش وجود نداره حتی نتونستم ازبین روش درمانی بد و بدتر انتخاب کنم خیلی گنگ بود همه چیز ۵۰ ۵۰ بود هم درمان هم عوارض هیچ کدوم بر دیگری نچربید!

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
تو سروش سرچ کن کانال قانون جذب و قدرت ذهن امیر شریفی من عکس شو می فرستم بدونی کدوم کانال هس. خیلی ها ...

حتما که پیش خدا سخت نیست 🥰🤲🏻 امیدم به خداست و با وجودی که بچه هام کوچیکن نوه هام رو اطرافن تصور می کنم 🥰🌼

خدا رو شکر  اما سروش ندارم مایل به نصب این برنامه هم نیستم ایتا و بله دارم اونجا کانال نداره ؟

اپلیکیشن پرورش افکارشون و نصب کنی می تونی دوره رو تهیه کنی ولی اونجا با هزینه می تونی خرید کنی. کانال سروش شون ب صورت رایگان می تونی دنبال کنی. من دوره عزت نفس رایگان شونو تو اپلیکیشن پرورش افکار گوش کردم و یک ضرب رفتم برای خرید دوره ها دیگه تو کانال رایگان نچرخیدم چون حقیقت بنده ام بیماری ای دارم یا بگم داشتم و دوست داشتم خیلی سریع شرکت کنم ولی بعد کانال رو نگاه کردم دیدم استاد شریفی چقدر انسانیت و انصاف داشته ک تمام مطالب مربوط ب دوره با هزینش و تو کانال ب صورت رایگان هم  گذاشته ولی تو دوره خیلی مرتب شده و ب ترتیب و سازماندهی شده ی 

عزیزدلم طب سنتی رو امتحان کردی؟

از دکتر طب سنتی رژیم گرفتم بهم گفت بهت دارو نمی دم فقط رژیم رو رعایت کن تا بعد نتونستم خوب رژیم رو هم رعایت کنم آخه بعد از شیمی درمانی شدم مثل زن حامله به همه جی ویار دارم و تهوع بهم دست می ده

طب سنتی هم می تونی دنبال کنی من دکتر پژمان پور رو می شناسم تو مشهد ایشون استاد دانشگاه هستن و دکترا دارن از این عطاری هایی نیستن ک دوره برن و بیان عطاری باز کنن. پولکی ام نیس. خیلی ام دارو نمیده نهایت دوتا یا سه تا اینجوری نیس یک کیسه دارو بده دستت ندونی چطوری استفاده کنی اینقدر زیاد باشن. مدلشم این طوری مثلا این هفته بهت دارو میده برای کبد یک ماه بعد بری میگی این دیگه ب جز کبد مثلا کلیه رم اوکی می کنه چون ارتقاش دادم. شبانه روزی در حال مطالعه هس. من خودم خیلی پیشش دارو گرفتم و یکی از بزرگترین مشکلاتم پیشش درمان شد. و حتی خودشون برام تعریف کردن ک یکی با بیماری مثل بیماری شما مراجعه کردن بهشون و کلی ناامید و گریه ولی بعد تحت نظر دکتر درمان شدن. حتی من یکی از دوستان مشکوک ب کزاز بودن تماس گرفتم باهاشون گفتن دارو دارن. حتی شخصی رو میگفت سه سال پیش دور از جون پزشک ها جوابش کردن ب امید خدا و بعدم داروها ی ایشون سه سال گذشته و هنوز دارن زندگی می کنن 

اگر خواستین درخواست بدین شماره تماس دکتر و بزارم. براتون داروها رو پستم می کنن. یک شماره ایتا دارن شما مدارک پزشکی و آزمایش هاتونو ارسال می کنید براشون بعد باهاشون تلفنی صحبت می کنید 

از دکتر طب سنتی رژیم گرفتم بهم گفت بهت دارو نمی دم فقط رژیم رو رعایت کن تا بعد نتونستم خوب رژیم رو ه ...

عزیز دلم، خدا به این وقت عزیز تنت رو سالم کنه، من خودم بیماری دارم‌ میدونم واقعا چی میکشی، کتابای خوب بخون، محدودیت صفر رو حتما بخون قول میدن از آلامت کم میکنه و همینطور شفای زندگی، دو تاش عالیه، دوتاشم توی اینترنت هم صوتیش هست هم پی دی افش، مطمئنم حالتو خوب میکنن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.