2777
2789
عنوان

دارم می رم مرحله دوم شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5859 بازدید | 173 پست
سنو گفت مشکوکه باید نمونه برداری بشه نمونه برداری انجام دادم گفتن بدخیمه  عزیزم هر سوالی داشتی ...

ممنون عزیزم من سونو زده b4 اما خود سونو گفت ده درصد بدخیمه نود درصد چیزی نیست اما برو نمونه برداری اندازیم ۷ در ۲ میل هست اما دکتر جراحم گفت یه سونو دیگه برو تا یکماه دیگه الان پنجم نوبت سونو دارم منم دوتا بچه دارم همش نگران اونام توده من با دست لمس نشد تو سونو دیده شد من فرورفتگی نوک سینه داشتم ان‌شاءالله دل همه ماها آروم سه ان‌شاءالله شما هم مراحل درمان رو به خوبی طی کنی و سالیان سال سایتون بالای سر کوچولوهات باشه

ممنون عزیزم من سونو زده b4 اما خود سونو گفت ده درصد بدخیمه نود درصد چیزی نیست اما برو نمونه برداری ا ...

عزیزم نگران نباش چیزی نیست و چیزی به پنجم نمانده تو این مدت اگر تونستی از طب سنتی کمک بگیر اما درمان اصلی رو فراموش نکن ازمایش ها و سنو و نمونه برداری رو انجام بده و توکل کن به خدا

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش چیزی نیست و چیزی به پنجم نمانده تو این مدت اگر تونستی از طب سنتی کمک بگیر اما درمان ...

برا من قدری پیچیده هست برا همین استرسم خیییلی زیاده آخه اندازه توده سر مرز انجام شیمی درمانی هست دکتر گفت تو ایران آزمایشات تشخیصی لازم رو نداریم پس اختیار با خودت هست که انجام بدی یا نه

و عوارضی که داره ناچار شدم گل یا پوچ بازی کنم خیلی سخت بود حتی نتونستم بین بد و بدتر انتخاب کنم 

توکلت به خدا باشه. برای بیماری شدید داروی شدید هم تجویز میشه دیگه 😉 میدونم سخته ولی شما اینطوری روح ...

مممنونم عزیزم بیماری من تو مرحله ای هست که درمان مشخص شده ای نداره یعنی نه آنقدر پیشرفت کرده که بگن حتما درمان شدید و نه آنقدر ضعیف هست که بگن بی خیال همش چشم بسته دارم جلو می رم به شدت به امداد های غیبی خدا نیاز دارم 

الهی شما هم حاجت روا باشید که دلگرمی دادید براتون حمد و یاسین خواندم

سلام عزیزم ب خودت انرژی مثبت بده. خیلی ها هستن با انرژی مثبت ک ب خودشون دادن درمان شدن. شاید الان بگ ...

ممنونم امروز همش صحبت ها تون رو مرور کردم و دارم چیزهای خوب تصور می کنم هرچند تصورات منفی قوی تو ذهنم ریشه داده اما دارم با تصورات مثبت هرچند مصنوعی پاکش می کنم و از خود خدا کمک می خوام 🥰

به نیتتون حمد و یاسین خواندم حاجت روا باشید

عزیزم انشالله زود خوب بشید. نذر صلوات برای حضرت زینب خیلی مجربه ۲۱ شب هرشب ۱۰۰ تا صلوات بفرستید بر ...

مممنونم این کار رو می کنم 

براتون حمد و یاسین خواندم 

حاجت روا باشید🥰

عزیزم برات حمد خوندم قوی بمون تموم میشه یه روز

ممنونم عزیزم منم براتون حمد و یاسین خواندم 🤲🏻🪻

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم  اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم  اللهم صل علی م ...

مممنونم مهربان حاجت روا باشید 

منم برا حاجت روایی و سلامتی  شما ۱۰۰ حمد و یک یاسین خواندم 🌻

ممنونم امروز همش صحبت ها تون رو مرور کردم و دارم چیزهای خوب تصور می کنم هرچند تصورات منفی قوی تو ذهن ...

عزیزم من از بهمن 1401 دارم رو این موضوعات کار می کنم و خیلی نتایج گرفتم.. اتفاقا یکی از دوستانمون مشکل شما رو داره . ب ایشون هم انتقال دادم اطلاعاتم رو. میگن از روزی ک این موضوع و بیماری رو فهمیدیم شروع کردیم گریه و آه و ناله. آزمایش ها هم هر روز از روز قبل بدتر و بدتر میشد تا این ک با قانون جذب یا مثبت اندیشی آشنا شدن و الان خدا وهزار مرتبه شکر هر لحظه داره آزمایش ها بهتر از قبل میشه دکترش گفته 6 ماه رو ب سلامتی رد کنی دیگه خطر رفع شده و ایشون تو ماه 6 ام هستن و آزمایش ها هم یکی از یکی دیگه بهتر 

حالا نمی دونم چرا ب این قانون میگن قانون جذب چون اینجوری خیلی از افراد فک می کنن این قانون غیر از قانون خدا هس و قراره کسی و چیزی رو غیر از خدا ایمان بیارن در صورتی ک اینجوری نیس و من ک دوره ها رو شرکت کردم و گوش کردم دیدم ک تمام و کمال خدا هس و تمام آموزش ها بر مبنای آیات قران و احادیث ائمه و خدا هس 

ممنونم امروز همش صحبت ها تون رو مرور کردم و دارم چیزهای خوب تصور می کنم هرچند تصورات منفی قوی تو ذهن ...

تصورات مثبت مصنوعی نه گلم سعی کن تصورات واقعی بدی نمیشه الان از خودتون توقع داشته باشی ک یک روزه بتونی مثبت فکر کنی ولی کم کم هر روز سعی کن از روز قبل حست بهتر باشه. خدا از روح خودش در وجود ما دمیده و زبان روح هم احساس هس یعنی چی؟؟؟ یعنی این ک اگر حست خوب بود بدون اتفاقات خوب و داری جذب می کنی اگر حست بد هس اتفاقات خراب رو جذب می کنی. این ک شما تصورات مصنوعی میگی داری ایجاد می کنی قطعا ته دلت نامیده ک فکر می کنی تصورات مصنوعی هس اگر ایمان داشته باشی ب درمانت دیگه نمیگی تصورات مصنوعی. هر روز سعی کن ب تصورات واقعی نزدیک و نزدیک تر بشی 

مممنونم عزیزم بیماری من تو مرحله ای هست که درمان مشخص شده ای نداره یعنی نه آنقدر پیشرفت کرده که بگن ...

شما فقط دستورات پزشکتونو تمام کمال انجام بده و همکاری کن. نهایتش اینه که اوضاع کمی بهتر از قبل میشه مگه نه ؟ اما من امیدوارم انشالله هر روز بهتر از قبل بشی عزیزممم😍درضمن خیلی ممنون از محبتتون 😍 🌺 

تو سروش سرچ کن کانال قانون جذب و قدرت ذهن امیر شریفی من عکس شو می فرستم بدونی کدوم کانال هس. خیلی ها نتایج شون رو هم گذاشتن گوش بده خیلی ها اونجا بیماری شما رو داشتن ک تونستن با ایمان ب خدا  درمان بشن و مطمئن باش شما تو مدار هستی و قراره درمان بشی ک این موضوع سر راهت قرار گرفت. یک نفری ک تو اون کانال نتیجه گرفته بود و همین بیماری رو داشت و درمان شده بود میگفت همیشه تصور می کردم ک گلبول های سفید بدنم حمله کردن ب سلول های مخرب بدنم و بهشون پیروز شدن و همه رو شکست دادن. می‌گفت همش اینجوری تصور می کردم و خدارو هزار مرتبه شکر درمان شده بود. بیماری ها برای ما اسمش سخته یرای خدای بزرگ از یک سرما خوردگی درمانش راحت تر هس 

عزیزم من از بهمن 1401 دارم رو این موضوعات کار می کنم و خیلی نتایج گرفتم.. اتفاقا یکی از دوستانمون مش ...

خدا رو شکر 

اما سروش ندارم مایل به نصب این برنامه هم نیستم ایتا و بله دارم اونجا کانال نداره ؟

حالا نمی دونم چرا ب این قانون میگن قانون جذب چون اینجوری خیلی از افراد فک می کنن این قانون غیر از قا ...

اره یکی از همکارانم بهم پیشنهاد داد گفتمش من به خدا بیشتر اعتقاد دارم خیلی دنبالش نکردم