2777
2789
عنوان

با جاریم میخوام برم بیمارستان برای زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 88 پست
فقط میتونم بهت بگم خداخیرت بده این کار تو همیشه یادش می مونه🌹🙏

☹️☹️این واااقعا راجب جاریا صدق میکنه؟من ک فک نمیکنم خوب خوبشونم بی چشمو روإ

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

ببین خرما و عسل مغزیجات همراه داشته باشه

تونستی براش کاچی بپز تا بعد زایمان بخوره

ساک وسایل  نوزاد

ساک وسایل خودش

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه ترسیدم استرس دارم یه وقت نتونم ازپس مراقبت از بچه بربیام  مراقبت ازخودش و میتونم

چقدر راحت پیشنهاد دادی 😑🤕 

اونم زائو 

بنظرم اگه ناراحت نمیشه کنسلش کن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

☹️☹️این واااقعا راجب جاریا صدق میکنه؟من ک فک نمیکنم خوب خوبشونم بی چشمو روإ

چرا نکنه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

سزارینی هست یا طبیعیه یه روز بیشتر نگه نمیدارن ک من طبیعی زایمان میکنم همسرم فقط همراهمه یه روز بیشتر نیست اگه طبیعی باشه خواهرم البته سزلرین بود صب سزارین کرد بعدظهر رفتیم خونه

چرا نکنه

ن دیدم ن شنیدم.خوبی کردم وظیفه دونستن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
فکرنکنم بتونه هزینه کنه و راجب این موضوع هم اطلاعی نداره

بچه ی چندمشه ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

سزارین هستن؟!  پوشک اینا باید عوض کنید😁 اگه سزارین هستند شما باید تو شیردهی کمک کنید بهشون ...

اره سزارین 

مشکلی تو کارای دیگه ندارم فقط میترسم نتونم لباس نوزادو عوض کنم چون یکم سخته 😓

بلدی ب نوزاد برسی؟! بعد تولد میدنش دست تو پوشکش کنی لباس بپوشونی یا مثلا قنداقش کنی ب مادرش کمک کنی ...

راستش خودم ابجی ۵ ساله دارم و وقتی بدنیا اومد من به مامانم کمک میکردم اما نمیدونم الان چرا میترسم یکم شاید چون بچه جاریه یکم استرس دارم 

اگر اتاق خصوصی گرفت ک هیچ اگر معمولی بود ی ملافه ببر بکش رو صندلی همراه  فلاکس چای و بیسکوبیت ...

خیلی ممنون از راهنمایی تون 

سلامت باشید 🌹

راستش قبلا همراه مریض بودم اما واسه زایمان یکم استرس دارم چون بچه هم هست

راستش خودم ابجی ۵ ساله دارم و وقتی بدنیا اومد من به مامانم کمک میکردم اما نمیدونم الان چرا میترسم یک ...

میتونی فقط برای لباس عوض کردنش پرستارشیفت رو صدا کنی

مگه چن بار میخای لباس عوض کنی 

فوقش یه بار

پوشکم واقعا هیچ سختی نداره

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘