2777
2789
عنوان

با جاریم میخوام برم بیمارستان برای زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 88 پست

برای خودتون لیوان و وسایل شخصیتون نثل مسواک و حوله و کرم و .. و لباس یک دست راحتی و مناسب ک گیر ندن ب پوششتون و دمپایی و شارژرو اینا یک ملافه هم بردار اگه حساسی

جاریتم ک سبدشو کامل برداره از لیوان و فلاسک و چای و نبات و ....

اگه زایمانشطبیعی باشه ک از پس خودش بر میاد ولی اگه سز ک کل کار بچه با شماست

پیشنهاد میدم خیلی مراقب باشی خدای نکرده بچه کوچیکه و بی جسم و جون از دستت یک سر بخوره نمیگن  بی قصد بوده و ... 

و اگه حساب کتاب و اینا هم با هم راحت نیستین کلا بگو  کارت همراه ندارم با یادم رفته خونه

اینا رو از سر تجربه گفتم

چون همراهی کسی رفتم مثل شما بیتجربه خواستم ثواب بشه‌کباب شدم 

تو بیمارستانم ۲۴ ساعتی ک بودم هر چیزی کم بود گرفتم  یک تشکرم ازم نکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیر بهت بده و برات جبران کنه.

نگران نباش بیشتر نقش حمایتی داره همراه، خیلی از بیمارستانها کارهای مربوط به نوزاد و شیردهی رو خود پرستار میاد و آموزش میده یا خودشون انجام میدن. مخصوصا تو فرزند اول برای مادر موظف به آموزش هستند ولی خب انجام بعضی امور مثل کمک به بال و پایین کردن مادر یا بچه دادن و گرفتن به مادر توسط همراه انجام میشه، هرجا کاری ازت خواستند که بلد نبود با روی خوش از پرستارها بپرس راهنماییت می‌کنند.

وسایل هم بیشتر فلاسک آب‌جوش و چایی کیسه ای و یا نسکافه کمی قند کمی خرما تربت امام حسین برای برداشتن کام بچه لباس و دمپایی برای خودت شارژر قاشق چنگال و چاقو پیش دستی قاشق چایخوری لیوان لیوان یکبارمصرف . اینا وسایل روتین هست هرچیزی که فکر میکنی خودت باید بخوری مثل قرص و دارو یا میان‌وعده برای وقتایی که میلت بکشه. یه ملافه برای جای خوابت، شانه، مسواک و خمیردندان

بازم اینا رو میشه کم یا زیادش کرد. منحصرا چیزایی که فکر میکنی استفاده داری رو بردار. 

الحمدلله کما هو اهله
بعضی کارها رو ادم برای طرف مقابلش انجام نمیده بلکه فقط وظیفه ی انسانی خودش میدونه و فرق نمیکنه طرف ک ...

من برای جاری و مادر شوهر خیلی فداکاری کردم در حدی که برای مادرشوهرم لگن میزاشتم و تمیزش میکردم آخرش خواهر شوهرم جلوی مادرش بهم گفت بیشعور و بیشخصیت و کلی فوش دیگه که واقعا لایقش نبودم از سر انسانیت مریض داری کردم و رفتار ناشایست دیدم.... منم شدم یه تیکه سنگ که نسبت بهشون در هر شرایطی باشم.

من خواهر شوهرم اومد همراهم موند خداخیرش بده خواهری کرد درحقم واسه بچمم عین مادر بود الانم که پسرم سه ...

خداخیرش بده واقعا 

منم امشب اومدم پیش جاریم واقعا سخته  خیلی خسته شدم همش سرپا بودم ازصبح 

الانم گیج خوابم اما باید حواسم  به بچه باشه 

از من به شما نصیحت حتما شیر خشک و یه قاشق چایخوری ببرید اگه بچه گرسنه باشه و مادرش شیر نداشته باشه ...

وای اتفاقا امشب یه بلایی سرمون اومد بخاطر شیرخشک که تامرزسکته رفتیم من و جاریم 

من که اومدم پیشش شیر نداشت اینم به من گفت بهش شیر خشک بده یکم 

منم فکرکردم چون شیرنداره فعلا حتما پرستار گفته بهش بده 

منم یکم درست کردم بهش دادم (اما فکرکنم شیر خشکش وزیاد ریختم ) آقا یه ساعت بعد بچه کبود شد وهی بالا می‌آورد 

سریع پرستار بردش گفت بخاطر اینکه شیرخشک دادید بهش بچه داشته خفه می‌شده وای من مردم وزنده شدم 😢

آنقدر بچه گریه میکرد اصلا نفهمیدم چقدر شیرخشک ریختم این طفلک هم گشنه بود زیاد خورد تقریبا 

برای خودتون لیوان و وسایل شخصیتون نثل مسواک و حوله و کرم و .. و لباس یک دست راحتی و مناسب ک گیر ندن ...

ممنون تقریبا همه چیزایی که گفتید و برداشتم 

خداییش خیلی سخته نگهداری از نوزاد کس دیگه 

خداکنه بخیر بگذره این یکی دوروز و به خوبی مرخص شه چون همش استرس بچه رو دارم

خدا خیر بهت بده و برات جبران کنه. نگران نباش بیشتر نقش حمایتی داره همراه، خیلی از بیمارستانها کارها ...

ممنون عزیزم 

والا بیشتر کاراشو که از موقعی که اومدم خودم انجام دادم 

فکرنمیکردم نگهداری از نوزاد کس دیگه انقدر سخت باشه 

بعضی کارها رو ادم برای طرف مقابلش انجام نمیده بلکه فقط وظیفه ی انسانی خودش میدونه و فرق نمیکنه طرف ک ...

آخه میدونی چیه خواهرشوهر من متوقعه ، در حالی که واسه هیچکی هیچ کاری انجام نمیده ولی توقع داره همه دربست در اختیارش باشن واسه همین منم زورم میاد

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

ممنون عزیزم  والا بیشتر کاراشو که از موقعی که اومدم خودم انجام دادم  فکرنمیکردم نگهداری ...

عزیزم خدا کمکت میکنه. دیدن نوزاد و لمسش خیلی شیرین و عجیبه، انگار با مسافری از بهشت همصحبت میشی😍😍🥰🥰 

الحمدلله کما هو اهله