2777
2789
عنوان

با جاریم میخوام برم بیمارستان برای زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 88 پست
خیلی ممنون از راهنمایی تون  سلامت باشید 🌹 راستش قبلا همراه مریض بودم اما واسه زایمان یکم است ...

فقط میتونم بگم بوی نوزاد نایاب ترین بوی دنیاست

خدا براش حفظش کنه

برای شما هم انشالله اولاد سالم وصالح عطا کنه

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر راحت پیشنهاد دادی 😑🤕  اونم زائو  بنظرم اگه ناراحت نمیشه کنسلش کن

آخه هیچکس نبود باهاش بره منم دلم سوخت 

ولی درکل قبلا تجربه مراقبت از زائو رو داشتم اما نوزادو بقیه بهش میرسیدن 

آخه هیچکس نبود باهاش بره منم دلم سوخت  ولی درکل قبلا تجربه مراقبت از زائو رو داشتم اما نوزادو ...

تو بیمارستان حتما از پرستار کمک بگیر 

یک زنگی هست بالا سر مریض اونو بزنی یکی میاد پیش تون 

حتما باهاش هماهنگ کن چی بردارید .

مثلا شما حتما دمپایی بردار 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

وای اصلا نرو من با خواهرم رفتم پشیمونممممم. 

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
دوم

پس خودش تا حدی یکسری چیزا رو بلده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

میتونی فقط برای لباس عوض کردنش پرستارشیفت رو صدا کنی مگه چن بار میخای لباس عوض کنی  فوقش یه ب ...

اره درسته 

انشالله خوب پیش بره همه چی 

پس فردا نگه فلانی دست وپاچلفتی بود نتونست ازپسش بربیاد 

اگه بی تجربه ای نرو 

یا حتما هم اتاقی داشته باشید 

مامان من انقد بیتجربه بود چون سی سال بود بچه کوچیک نداشت 

واقعا اونجا شوکه شده بود 

خدا خیرش بده مادر هم اتاقیم خیلی کمک کرد

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
فقط میتونم بگم بوی نوزاد نایاب ترین بوی دنیاست خدا براش حفظش کنه برای شما هم انشالله اولاد سالم وص ...

اره واقعا  مثل فرشته هان . انشالله همینطور به شما 

حالا بیچاره جاریم به مادرشوهر و خواهرشوهرم گفته باهاش برن اونا گفتن ما از نوزاد بدمون میاد تازه بدنیا میاد 😑

نمیدونم من چرا زورم میاد همراه جاری یا خواهرشوهر برم کمکش حس میکنم قدر نمیدونه و یه روزی دستمو گاز میگیره

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .