2777
2789

میخواد زایمان کنه هیچکس نبود باهاش بره و همراهش بمونه پیشش من گفتم اگه میخوای باهات میام 

اونم گفت بیا حالا باید چیکار کنم من اونجا وچی باخودم ببرم چون بیمارستان هم ازخونه دوره و یکی دوروز اگه بمونم نمیتونم بیام 

بچه رو هم باید من بهش برسم ؟ (خودم بچه ندارم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا میری که به بچه برسی.

باید پوشکش روعوض کنی بشوریش تمیزش کنی.گریه کرد بدی شیرش بده بخوابونیش.

به زائو خوردنی بدی بخوره. کلا مراقبت کنی ازشون دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ی ماماهمراهم بگیره شماتجربه نداری

ماما همراه برای زایمانه فقط

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فقط میتونم بهت بگم خداخیرت بده

این کار تو همیشه یادش می مونه🌹🙏

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

وسایل شخصیتو کامل ببر

شارژر و اینا 

یکی دو روز میمونی لباس راحت ببر لااقل🙁

والا خودم تجربه ندارم. اینا به ذهنم رسید

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

از همون بیمارستان همراه بگیره بهتره 

شما که بچه نداری ، تجربه ی کمی هم داری 

بهتره یکی بیاد که کارش رو راه بندازه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

سزارین هستن؟! 

پوشک اینا باید عوض کنید😁

اگه سزارین هستند شما باید تو شیردهی کمک کنید بهشون

بچه نق میزنه یکم باید کمک کنید

کلا خسته میشید ولی خیلی ثواب داره

بهش بگید براتون دعا کنه دعاهاشون میگیره

بلدی ب نوزاد برسی؟! بعد تولد میدنش دست تو

پوشکش کنی لباس بپوشونی یا مثلا قنداقش کنی ب مادرش کمک کنی شیرش بده

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤

اگر اتاق خصوصی گرفت ک هیچ

اگر معمولی بود ی ملافه ببر بکش رو صندلی همراه 

فلاکس چای و بیسکوبیت

اگر تونستی ی غذا سبک‌مثل کوکوسیب زمینی چیزی ببر برا خودت

بطری ابم بزار یخ بزنه ببر 

کرم مرطوب کننده دست ببر ک دستتو تند تندمیشوری خشک نشه پوستت دمپایی ببر تو‌کفش پات ورم نکنه

و در اخر خدا خیرت بده🌹🌹🌹

گیانم دخترم❤️ناامید از دَر رحمت بکجا باید رفت؟  
اصلا میری که به بچه برسی. باید پوشکش روعوض کنی بشوریش تمیزش کنی.گریه کرد بدی شیرش بده بخوابونیش. ب ...

اوه اوه ترسیدم استرس دارم یه وقت نتونم ازپس مراقبت از بچه بربیام 

مراقبت ازخودش و میتونم 

دوستم گرفت تا شب پیشش  موند بهش پول دادبازم

شاید ممکنه