2777
2789

رو این حساب میگم توهمه که یجورایی تو نظرم همه ی ادما یه کرباسن یعنی همون  شر و بدی رو یه اندازه دارن همه خلاصه ..یا اینکه  چیزایی مثل شرافت و اصالت و ..دقیقا چجوری مشخص میشه ..دیروز یه بنده خدایی از اقوام درجه یک ام  میگفت فقط کسایی که هفت پشت تهرانی ان اصالت دارن ،من ماتم برده بود و تو فکر رفتم این چی میگه ؟حالا شما بگید وجود داره ؟نشونه هاش؟در کیا هست؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمایی که هر جایی نیستن 

ولویی نیستن 

با هر کسی نمیگردن 

هر چیزی نمیخونن 

هر چیزی نمیپوشن

هر جیزی نمیگن 

و بفکر خودشونن ....عزت نفس دارن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

یه جا شنیده بودم همه ما خواهر و برادریم‌ یعنی اصالتمون برمیگرده به نقطه ای که آدم و حوا بودن😐

حس اینکه با بعضیا خواهر و برادر باشم اصلا حس خوبی نیست😣

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
تو همه وجود نداره الان قاتلای سریالی اصالت دارن؟ یا اونایی ک میبینیشون عیب های ظاهری رو تو روت میگ ...

درست میگی من خیلی از تعریف اون شخص بدم اومد که اصالت رو به محل تولد نسبت داد ..چه جوابی باید بهش داد‌.؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

اصالت؟

اصالت یعنی با شرف بودن

اصالت یعنی قاطی نشدن با هرکسی

اصالت یعنی احترام قائل شدن برای خودت و بقیه

اصالت یعنی پذیرش تفاوت فرهنگ های متفاوت و سرزنش نکردن کسی که عقیده ای متفاوت داره

اصالت یعنی رعایت انسانیت

اصالت یعنی روشنفکری

اصالت یعنی درجهل نبودن 

اصالت یعنی متعصب نبودن

اصالت یعنی نژاد پرست نبودن

اصالت مسئله ای نیست که جغرافیا و خانواده مشخصش کنه

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....

اینو ببین جالبه 

درمورد همین تاپیکه 

https://uupload.ir/view/vid_20230611_010628_758_c9jb.mp4/

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

درست میگی من خیلی از تعریف اون شخص بدم اومد که اصالت رو به محل تولد نسبت داد ..چه جوابی باید بهش داد ...

الان که دیره دیگ

باید میگفتی کسی که اصالتو به محل تولد نسبت میده اصن نمیدونه اصالت با کدوم ص مینویسین

اصالت؟ اصالت یعنی با شرف بودن اصالت یعنی قاطی نشدن با هرکسی اصالت یعنی احترام قائل شدن برای خودت ...

دقیقا ..ممنونم بابت پستی که نوشتی ❤️

چیزیه ک جدیدا خیلیا برای تیکه انداختن به یکی دیگه یا تعریف از خودش از واژه اصالت استفاده میکنه اوشون هم منظورشون از تهرانی اصیل این بوده ک بچه تهرانه اصیل هست پدر مادرش پدربزرگ مادر بزرگ و....همه بچه تهران بودن