2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خواستم نامزد کنم هم مهریه رو می خواستم هم همه ی حق و حقوقمو .

پس جواب من نه هست . هرگززز چنین کاری نمی کنم.

مهریه و حق های پیش از عقد توی کشور ما خیلی مهمن .

تازه توی کشورای دیگه زن و شوهر مالشون بین هم تقسیم میشه .

اگه این سوالو می پرسید که برید به دختری بگید مطمئن باشید اگه ارزش خودشو بدونه قبول نمی کنه و حتی ممکنه بخاطر اینکه چنین چیزی گفتید دیگه زیر بار ازدواج هم نره و فکر کنه خسیس هستید .

بهرحال با این حق و حقوقی که زنان تو ایران دارن این کمترین حقیه که می تونن به شکل قانونی بگیرن و مهمه که به هیچ وجه بیخیالش نشن.

شما با مهریه نمی تونی جلو کسی را بگیرد و ضات کسی تغییر بدی 

اره درسته من اگه مهریم کم باشه ک طرف ترسی نداره میره هر غلطی میخواد میکنه صیغه میکنه کتک میزنه 

بدون اینکه ترس از مهریه داشته باشه 

نخیر خانوم عزیز اینطور ک شما میگی نیست این مملکت قانون داره 

وقتی خواستم نامزد کنم هم مهریه رو می خواستم هم همه ی حق و حقوقمو . پس جواب من نه هست . هرگززز چنین ...

واقعا من برا بعضی ها از خانوم ها با فکر شما متعصف ام شما اول نگاه کنید که در ازدواج در ایران چه بلای سر مرد میاد اول حق شیری که از مادرش خورده باید به خانواده  طرفبدی بعد باید خونه و ماشین داشته باشی با اینکه این همه خانوم های جامع ما از استقلال حرف میزنن ولی کل زندگی شون می‌خواهید که شوهرشان تکیه کنند و حتی اگر مالی هم دارند به درست همسرشون نمی‌دهند و اون مخفی می کند حرف از برابری میزند ولی کل حقوق و خرج ها باید از جیب همسرش پرداخت شه ولی دست به حقوق خودشون نززند و یک چیز مسخره که مال زمانی در اسلام بوده که زن ها حق کار نداشتن به نام مهریه ولی الان که اون ها هم می تواند در همه کارها شرکت کنند ولی باز حرف از مهریه میززند مهر شده یک ابزاز فشار  و از همان اول زندگی از شوهر خودشون انگار طلب کارنده و نوکر پدرشون هست اگرهم طلاق بگیرند قاشق چایخوری جهزیشون را میبرند ولی اون همه خرج عروسی بی‌خود برای مرد زنده نمیشه به غیر از حق طلاق و خروج از کشور   دیگه همه چی بر علیه مرد هست و ازواج شده کلمه ای که تن هر مردی تو این کشور به لرزه میندازه 

اره درسته من اگه مهریم کم باشه ک طرف ترسی نداره میره هر غلطی میخواد میکنه صیغه میکنه کتک میزنه  ...

این قوانین برای زمان پیامبر نوشته شدن و الآن شده ابزار و وسیله کسب دارمد برای زن ها 

این قوانین برای زمان پیامبر نوشته شدن و الآن شده ابزار و وسیله کسب دارمد برای زن ها 

خب گلم چقدر عالی که خودت جواب تاپیکتو دادی 

پس رو مهریه حساسیت نشون ندید 

چون هرکی هرکس یه عقایدی داره 

عقیده شمام محترمه 

وقتی خواستم نامزد کنم هم مهریه رو می خواستم هم همه ی حق و حقوقمو . پس جواب من نه هست . هرگززز چنین ...

از نظر مالی در کشورها دیگه مخصوص اروپا زن و مرد هر دو کار می‌کنند ۵۰ ۵۰ هستند چه در خونه یا هر چی دیگه که کلی هم فرق داره تا اینجا این کشور اگر قوانین و رسومش درست بود امار طلاق الان یک چیز دیگه بود

واقعا من برا بعضی ها از خانوم ها با فکر شما متعصف ام شما اول نگاه کنید که در ازدواج در ایران چه بلای ...

اره اره همه چیز برعلیه مرداست بگو راحت باش .

ببخشید اگه من و تو همین الان بیفتیم بمیریم دیه ی من نصف توعه ببخشید که من و برادرم بابامون بمیره به اون دو برابر من میرسه بدون اینکه هیچ چیز دیگه ای رو در نظر بگیرن .

خب اینا هم حقوقیه که اسلام داده و حتی اگه به قول شما شرایط رو نسنجیده باشه شما قبولش می کنی وقتی نوبت به سود و منفعت خودتون می رسه .

الان منو و شما خواهر برادر باشیم نوبت به سهمیه برسه شما حاضری سهمیو با من نصف کنی و بگی این قوانین برای زمان پیامبر نوشته شدن پس مهم نیست که من دو برابر می گیرم ... من می خوام با تو برابر باشم ؟؟؟؟

پس الکی حرف نزنید . کل این مملکت یه حق درست به ما داده اونم می خواید بکنید چهارده تا سکه ؟

که قشنگ بتونید هر کاری دوست داشتید بکنید و ما هم اه از نهادمون بلند نشه ؟

نه برادر من اشتباه برداشت کردی . حقمونه دوست داریم بالا تعیین کنیم نمی خواید بدید ازدواج نکنید. شما هم اگه مرد خوبی هستی هیچوقت نیاز نیست فکر کنی باید مهریه رو بدی کسی که زندگیش خوبه مهرشو نمی ذاره اجرا .