2777
2789
عنوان

معرفی کتاب📖: مجموعه گلبرگ زندگی🌱

523 بازدید | 43 پست

امروز من این کتاب رو تموم کردم تو این تاریخ📕

✨مجموعه کتابای گلبرگ زندگی ﴿نوشته حسین دهنوی ﴾به ترتیب با این موضوعن:

جلد اول:ازدواج

جلد دوم:دوران عقد و آغاز زندگی

جلد سوم: تفاوت های زن و مرد

جلد چهارم : هنر عشق ورزی ( مسائل جنسی)

جلد پنجم: ویتامین های تامین کننده عشق در زندگی

که من جلد اخر رو خوندم 🍬( چون بقیشونو پیدا نکردم فعلا ولی شما اگه براتون مقدور بود پک تهیه کنین)

بنظر من این کتاب خیلی مفید و کاربردیه😍 الان یسری کتابا هستن که خیلی پرطرفدارو مشهور شدن و قیمتشون یکمی بالاس ولی یوقتایی بین اینا یه کتاب پیدا میکنی که میبینی قیمتش خیلی خیلی منصفانس ( مثل این مجموعه) و میشه ازش خیلی کمک گرفت ارزش بالایی داره از نظرم و میگم فقط یبار نخونینش بلکه بارها برگردین و بخونین از اول حتما توی زندگیتون نتیجه میده(مخصوص کسایی که تو زندگیشون دچار مشکل شدن یا اول راهن و نگران زندگیشونن و یا مجردن و میخوان بیشتر بدونن😍✌️)

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

_اگه توی زندگی بعضیامون اینهمه کینه و نفرت نسبت به همسر وجود داره به این دلیله که نمیدونیم چطور باید با همسر خودمون رفتار کنیم🤌خیلی از سوتفاهما به دلیل حرف نزدن یا بد حرف زدنه متاسفانه خیلیامون ارتباط با بقیه رو بلد نیستیم❤️من همیشه عادت دارم کتابایی که میخونم قسمت هاییش که واسم جالب بوده رو هایلایت کنم براتون اون قسمت هارو میزارم شاید دوست داشته باشید

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

تکه هایی از هر۹ بخش کتاب جلد پنجم 🌱📖:

🌸_یکی از عواملی که عشق و محبت بین زن و مرد رو تهدید میکند این هست که هرگز نباید خدارا در زندگی فراموش کنند و هرگز نباید اجازه بدهند جلوه های معنویت مثل عبادت ،دعا ذکر ...در زندگیشان کمرنگ شود

🌸_در علم پزشکی ثابت شده که برهنگی اعضای بدن در محیط گرم و سرد سبب به هم خوردن تعادل چربی های زیر پوست شده ،نظافت ظرافت و صافی عضلات زن رو از بین میبرد .به همین دلیل امام علی گفتند: پوشش زن برای حالش بهتر است و باعث دوام زیبایی او میشود .

🌸_وقتی جسم های زن و مرد از همدیگر دور باشد قلب هایشان هم از هم دور خواهد بود و وقتی کنار هم مینشینند قلب هایشان به یکدیگر نزدیک میشود وقتی زن و مرد کنار هم باشند خانه انها محل رفت و امد فرشتگان میشود (اینو خیلی دوست داشتم

🥺)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌼_آرام حرف بزنید .هنگام ارتباط کلامی داد نزنید و کلام تحکمی و چکشی نداشته باشید .داد زدن ویژگی انسان های نخستین است که در جنگل ها فریاد میزدند ! هرگز جواهر فروشی را ندیده اید که از مغازه جواهرفروشیش بیرون بیاید و فریاد بزند : جواهر،جواهر!!!

لبو فروش است که داد میزند : لبو لبو! کسی که متاع باارزش ( سخن درست ) دارد لازم نیست فریاد بکشد .

🌼_برخی از خانم ها گله میکنند که شوهرانشان تن به گفت و گو نمیدهند و از حرف زدن فرار میکنند بدانید که این رفتار مرد عللی دارد ( براش کلی توضیح داده بود)

🌼_در بخش ارتباط چشمی نوشته: در چشم ها انرژی فراوانی وجود دارد که میتواند منبع انتقال انرژی های مثبت و منفی باشد مرتاض های هندی و جوکی ها قطار در حال حرکت را با قدرت چشمان خود نگه میدارند! زن و مرد میتوانند از این قدرت در گفت و گو به بهترین شکل استفاده کنند 

🌻_زن و شوهرانی که به حرف هم خوب گوش میدهند کمتر دعوا میکنند آلبرت الیس روانشناس آمریکایی میگوید : سال اول ازدواج آقایان به حرف خانوم ها گوش میدهند سال دوم خانوم ها به حرف اقایان گوش میکنند و سال سوم همسایه ها به حرف های هردو گوش میدهند!

🌻_زن و مرد عاشق همانند دو سیم هستند که وقتی بهم متصل میشوند چراغی را روشن میکنند عشق قدرت می اورد و انسان با عشق احساس زنده بودن میکند.✨

🌻_بعضی از زنان و مردان در طول زندگی حتی بر گونه هم بوسه نمیزنند و انگاه که همسرشان را از دست میدهند قبر اورا میبوسند(حقیقته نه؟ همین الان بغلش کن)

🌻_تحسین زیبایی زن ،تلاش او در خانه ،سلیقه زیبای او،تواناییش در اداره منزل،مراقبت از فرزندان و بویژه دستپخت او باعث احساس ارزشمندی در زن میشود✨

🌷_ چرا منتظر میمانید تا همسرتان خدای نکرده در بیمارستان بستری شود و بعد برایش گل بخرید یا چرا باید منتظر بمانیم تا همسرمان فوت کند و بعد دسته گلی بر روی قبرش بگذاریم؟! برای دادن گل به مهم ترین فرد زندگیمان منتظر مراسم دفن او نباشیم!!!!

🌷_یک دهم همان پولی که میخواهید به مشاوران بدهید اگر برای همسرتان هدیه بخرید نیازی به مشاور نخواهید داشت❤️

🌷_شکسپیر میگوید : کسی را که دوست داری هرچند وقت یکبار یادآوری کن تا فراموش نکند که قلبی برایش میتپد❤️

🌷_ در بحث ارامش در زندگی نوشته: امروزه خیلی ها به جهت استفاده از ابزار و وسایل راحت کننده زندگی مثل لباس مسکن مناسب خوراک خوب جواهرات و... آسایش دارند اما آرامش ندارند آسایش لازمه خوشبختی زن و شوهر هست ولی کافی نیست ❌برخی از زنان و مردان ما در قفس طلایی زندگی میکنند!!!!!!

بخونین حتما❤️برای شما

مرسی از تاپیک مفیدتون

🌸🌸🌸

@سالیزه  

@چیپس1394 😍❤️

@سالیزه    

مچكرم بابت تگ ب موقع ات🤍🫂

اين روزا دنبال ي كتاب با همچين محتوايي بودم

راضي بودي ازش ؟

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

تاپیک سیو کردم اگه روزی ازدواج قسمتم شد کتابا رو تهیه کنم

ایشالا عزیزم😍💓