2777
2789
عنوان

پدرم بهم میگه باید ازدواج کنی

338 بازدید | 14 پست

دوستان من بچه طلاق هستم و زن بابا دارم پدرم دوستم داره ها خیلی زیاد ولی خوب زنش و بچه هاش هم مهمن بهم میگه تو باید فوقش تا ۲ سال دیگه ازدواج کنی بیست سالم تکمیل نشده میخوام دانشگاه برم کار کنم خودم برا خودم زندگی بسازم ولی چرا همش همینو تکرار میکنه بار قبلی سر یکی از خاستگارا دعوامون شد مامانم هم دعوام میکرد که کی ازدواج کنی دل من خنک بشه چرا کسی نمیگه پشتتیم که موفق بشی همه میگن پشتتیم تا ازدواج کنی آقا نمیخوام ازدواج کنم الام تا ۲۶ سالگی خودم هم دلم میخواد ها شوهر کنم ولی هدفم با ارزش تره همه اطرافیان که میان آدمی نیستن که کمک کنن زن براشون فقط زن معمولیه که باید بشوره بسابه بزاد همین تازه دارم میرم دانشگاه مهر ماه چرا اینقدر گیر میدن چجور رفتار کنم مادرم هم شده بلای جونم خودش ولم کرده رفته هر وقت هن میرم خبر مرگم ببینمش بحث سر شوهره خو چرا اینطور میکنن 

میخان سر و سامون بگیری

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی دانشگاه رو یه شهر دیگه بندازی؟ چند جا کار نیمه وقت انجام بده هزینه ی زندگیت در بیاد توی خوابگاه هم هستی کار هم بکن درس هم بخون دور از این خانواده ی سمی باش 

چرا خانواده ها اینطوری ان😢 انشاالله به اهدافی که خودت برنامه ریزی کردی برسی

برای منم دعا کن به مراد قلبم برسم میدونم که میرسم😍

موفق باشی گلم تلاش کن حرف کسی رو گوش نده حرف خودتو گوش من و هدف هاتو بچین😊

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

منی که بیستوشیش سالم تموم داره میشه و میگم سیو شیش ازدواج کنم یا نه 😑😐خب همینا رو بهشون بگو بگو یعنی دخترت ابنقدر بی دستو پا و بی ارزشه که اسم یه نر بیاد کنارش تا بهش افتخار بکنی ؟بگو دوس دارم بچه هام یه مار باسواد و مستقل داسته باشه .خلاصه میخ خودتو بکوب ولی خودتم ثابت کن واقعا از لحاظ عملکردی .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
منی که بیستوشیش سالم تموم داره میشه و میگم سیو شیش ازدواج کنم یا نه 😑😐خب همینا رو بهشون بگو بگو یع ...

بهش گفتم کخ بابا شوهر دقیقا بدرد چی میخوره گفت هیچی گفتم پس برا چی اینقدر اصرار میکنی فقط میخنده 

والا خودخوری نکن بحث این نیس بابات تو رو از سرشون باز کنه به زن و بچه ش برسه. واقعا نیس. میخوان سر و سامون بگیری. حالا آور کیس خوب بود تو هم ازدواج کن شرط کن تحصیل رو. ولی آور نبود دیگه بهشون بگو خب اینا خوب نیستن وگرنه خودمم ازدواج میکردم

آره پول رهن هم نمیده تازه و برا خودشو دلش تلاش میکنه

دو سه سال بعدشم چند تا کار نیمه وقت داشتم پولم رو جمع کردم با دوستم یه خونه ۶۰ متری اجاره کردیم بعد که دانشگاه هم تموم بشه بره سرکار رسمی وضعش خیلی بهتر میشه خونه رو میتونه ارتقا بده یا همخونه هم حتی نداشته باشه ولی باید زور بزنه تلاش کنه دیگه خانواده ی منم سمی بودن برای فرار ازشون جیگرم خون شد

پانسیون چی هست من دانشگاهم تو شهر خودم در میام چون پدرم گفت فقط همینجا 

پدرت رو چیکار داری ، بگو نمیتونم در نمیام دور ترین شهر رو بنداز برو خوابگاه 

پانسیون خصوصی و دولتی داریم سرچ کن هزینه ها دستت میاد ولی خوابگاه دیگه مجانیه اگه بتونی بندازی یه شهر دیگه

دو سه سال بعدشم چند تا کار نیمه وقت داشتم پولم رو جمع کردم با دوستم یه خونه ۶۰ متری اجاره کردیم بعد ...

اووووووه جون بابا👏🏼👏🏼👏🏼❤

دختر تو واقعا آدم شجاع و با عرضه ای هستیا... 

خوشمان آمد👌🏼👍🏼