2777
2789
عنوان

حوصله شلوغی ندارم

103 بازدید | 12 پست

من اصلا حوصله شلوغی ندارم همش دوست دارم جای خلوت باشم کسی نباشه حتی اگه برادرم اینا بیان خونمون تا برن من بعد از یه تایمی واقعا حالم بد میشه حتی دردهای عصبی میگیرم پا درد میگیرم . شما اینطور نیستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تنهاييت لذت ميبري؟ 

يا اينكه دلت ميخواد تنها باشي و ازشم لذت نميبري؟

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

منم البته خیلی درونگرام 

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
چاره ش چیه . واقعاً کلافم موقعیت ازدواج هم ندارم فرار کنم کلا زندگی برام زجره

ازدواج کنی که بدتره یکی همیشه بیخ گوشته با خونوادشم باید رفت و امد‌ کنی :))

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood
ازدواج کنی که بدتره یکی همیشه بیخ گوشته با خونوادشم باید رفت و امد‌ کنی :))

حداقلش اینه هرروز مهمون نداری که .ما هرروز مهمون داریم .حتی اتاق خصوصی هم ندارم 

حداقلش اینه هرروز مهمون نداری که .ما هرروز مهمون داریم .حتی اتاق خصوصی هم ندارم 

پس امیدوارم شوهرت مثل خودت باشه. چون شوهر من یه روز درمیون مهمون داره.

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood
اره خیلی احساس می کنم بقیه میان انرژیم میره 

پس درونگرايي

اصلا مشكل خاصي نيست

ي نوع تيپ شخصتيه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰