2777
2789
عنوان

برای شمام پیش اومده؟😱

356 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ۳-۴روزه همه ش خوابم میاد با اینکه کمبود خواب ندارم ۱۲ یا۱میخوابم صبحا زود بیدار میشم۷ و۸.

الان شوهرم با بابام و مامانم رفتن خونه ی یکی از اقوام من به زور شامم رو خوردم اینقدرررر خوابم میومد الانم میاد🤦‍♀️گفتم شما برید ان شالله یه شب دیگه باهم میریم.

برای شمام پیش اومده؟؟آخه تو این چند روز اکثر اوقات خوابم میومد و دیگه طرفای ۹شب به زور چشامو باز میکنم🙄

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه خوابم میاد از خوا بیدار میشم یک ساعت بعدش دوباره خوابم میاد دیگه دیونه شدم

ساعت چند میخوابی چند بیدار میشی؟

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

ساعت چند میخوابی چند بیدار میشی؟

۱۱ ۱۲میخوابم تا ۸ و ۹

البته بچه کوچیک دارم توی شب سه چهاربار بیدار میشم شیر میدم

ولی قبلا ک بچه نداشتمم همینطور بود

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
چای بخور . قهوه بخور .. شکلات تلخ بخور .. 

پریروز مجبور شدم قهوه بخورم مهمونی بودم

۱۱ ۱۲میخوابم تا ۸ و ۹ البته بچه کوچیک دارم توی شب سه چهاربار بیدار میشم شیر میدم ولی قبلا ک بچه ند ...

خوبه تنظیم خوابت منظمه.منم ۳-۴روزه اینجوری شدم خیلی کسلم و خوابالو

من انگاری کافئین بدنم کمه . اینا ک گفتم نخورم تمام شب و روز خوابم .. البته کم کاری تیروئید هم دارم&n ...

ان شالله زودتر خوب شد .تاحالا دارو گیاهی استفاده کردی؟اگر نکردی حتما امتحان کن

خوبه تنظیم خوابت منظمه.منم ۳-۴روزه اینجوری شدم خیلی کسلم و خوابالو

کمی سعی کنی میتونی خوابتومثل قبل کنی منم چندهفته ۴صبح میخوابیدم وتاساعت۱ یا۲بیدارمیشدم برای درست کردن نهارخواب میموندم هعی باخودم تلقین کردم بایدبخوایم وزودبیدارشم وخداروشکر همه چی اوکی شد

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد