2777
2789
عنوان

خسته شدم میخوام زودتر زایمان کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4569 بازدید | 20 پست

منم ۳۴هفته ام از درد خسته شدم ولی چ میشه کرد روند طبیعیش همینه چشم ب هم بزنی تمومه

بچه توهفته ۳۷ ترم هست احتمال زیاد تو دستگاهم نمیره ولی هرچی بیشتر تا ۴۰هفته بمونه قویتر و سالمتره ازونطرف نوزادیش برات راحت تر میگذره

۹ماه تحمل کردی ۲هفته هم روش

انشالله مابه ازاش اجر و پاداش دریافت میکنی

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کامل نیستت خواهرمن ۳۸ هفته زایمان کرد بچش تو دستگاههه

خودم ۳۶ هفته اومد بچه اولم کامل بود یه ثانیه م دستگاه نرفت...

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه اولم هم رفلاکس داشت هم کولیک تا ۶ ماه شبانه روزش گریه بود...ولی خیییلی قابل تحمل تر بود وا ...

خب پس تجربه بارداری داری 

منم دخترم ۸ سال پیش شب و روز گریه میکرد 

الان ۲۲ هفته باردارم 

از شدت کمر درد و پادرد همین الان فلج شدم 

اما چاره چیه 

تحملت رو ببر بالا 

بچه همین دو هفته آخر وزن میگیره 

دوست داری خدای نکرده بچه دو کیلویی به دنیا بیاری؟ 

یا خدای نکرده بگن ریش مشکل داره باید بمونه تو دستگاه ؟ 

خواهر من مثل شما گفت کاش زودتر به دنیا بیاد و فلان 

تو ۳۵ هفتگی تو خواب نصف شب کیسه آبش پاره شد 

چه مکافاتی کشیدیم که نگو 

بچه ده روز تو دستگاه بود و خواهرم با اون وضع زایمان یسره تو بیمارستان باید میموند 

انقدر به بچه سرم و آمپول زدن ، هنوز ردش روی دسته بچه هست و جاش مونده

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

خب پس تجربه بارداری داری  منم دخترم ۸ سال پیش شب و روز گریه میکرد  الان ۲۲ هفته باردارم& ...

عزیزم منکه بی عقل نیستم خب...

بچه اولمم ۳۶ هفته دنیا اومد کامله کامل...یه ثانیه م دستگاه نرفت...

چون تجربه دارم میگم بیاد دیگه این موقع ها  بد بچه مو نمیخوام که!!!

از حال روحی داغونم همش در حال گریم مطمئنم این تاثیرش بدتره واسش تا کم وزن بودنش...

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
آخرش بچت چند هفته بدنیا اومد؟ 

۳۸ هفته