2777
2789
عنوان

خسته شدم میخوام زودتر زایمان کنم😔

4567 بازدید | 20 پست

۳۶ هفتم همش دعا میکنم تا هفته دیگه زایمان کنم...

اونوقت هرکی میرسه میگه ایشالا تا ۴۰ زایمان نکنی ...

هرچی میگم کامله الان مشکلی نداره حالم خیییلی بده هم روحی هم جسمی...

هیچکس منو درک نمیکنه ....از روز اول حاملگیم هرروزم گریه س هرروز یه استرس جدید...😔😭😭

دیشب دوباره مادرشوهرم میگفت  پانشی راه بیفتی بچه ت زود بیاد بزار تا ۴۰ برسه سالم به دنیا بیاد😭😭

خدایااااا

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه ۲۷م هنوزز۰

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

درست گفتن خب

حتی برای سزارین اختیاری میگن بالای۳۸ هفته

بعد تو میخوای۳۶ زایمان کنی؟😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

چ انتظار شیرینی ...میشه برا منم دعا کنی این ماه باردار بشم

انشاالله ب سلامتی زایمان کنی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

حالا منی ک دعا میکنم دکترم. قبول کنه ۴۰هفته سزارین بشم 

خب اونموقع کاملتره دیگه دارن دعای خیر میکنن برات 

درسته سخته ولی اینه همه تحمل کردی این۴هفته هم روش انشالله ب خوشی تموم میشن بچت سالم میاد بغلت عزیزم

وا خب راس میگه بچت نارس ب دنیا میاد فردا پس فردا هزار جور مریضی میگیرتش بخاطر همین چهار هفته بعد اون ...

بچه اولم ۳۶ هفته دنیا اومد بدون هیچ مشکلی الانم ۳ سالشه...این که میشه ۳۷...

از نظر پزشکی ۳۶ و ۴۰ هیچ فرقی نمیکنه

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

خداروشکر کن الان به اینجا رسیدی یکم تحمل کن زود تموم بشه من باردارم داغونم همین الان سردرد و... دارم نمیتونم تکون بخورم افسردگی هم گرفتم تازه اول بارداری هستم  دارم میمیرم اما بازم میگم خدایا زود به دنیا نیاد حداقل 38،39 هفته رد کنم

تازه الان خوش خوشانته  فکر کردی به دنیا بیاد راحت میشی؟؟؟؟ ای خوش خیال  شب و روزت رو قاط ...

عزیزم بچه اولم هم رفلاکس داشت هم کولیک تا ۶ ماه شبانه روزش گریه بود...ولی خیییلی قابل تحمل تر بود واسم تا الان...دارم میمیرم هیچیکی نمیفهمه خداا