2777
2789

خانما من پسرم پنج سالشه

واقعا دیگه از دستش دارم دیوونه میشم

هیچ چیزی براش جذاب نیست

نه به فیلم و کارتون علاقه داره، نه به بازی با موبایل

نه با اسباب بازیاش بازی میکنه

هییییییچ بازی براش جالب نیست، نهایتا در حد پنج دقیقه

کل روز داره ناله میکنه حوصلم سر رفته

منم یه نوزاد چهار ماهه دارم که همه ی روز بغلمه و درگیرشم

اینم کل روز آویزونمه

دارم نابود میشم

کلاس ژیمناستیک هم نوشتیمش سه روز در هفته  میره کلی خوب یک ساعته کلا

خانه ی بازی و اینا هم میبریمش ولی خوب نهایتا دو سه عت از روزش رو پر میکنن اینا

دراز میکشه تو هال رو زمین هی میگه حوصلم سر رفته

دیگه میخوام گریه کنم بخدا از دستش

شما راهکاری دارین؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

ومن که فقط غر میزنه وسر چیزای الکی گریه میکنه دیگه ازش بریدم حوصلشو ندارم😭یه بچه ی ۱۱ماهه دارم

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومن که فقط غر میزنه وسر چیزای الکی گریه میکنه دیگه ازش بریدم حوصلشو ندارم😭یه بچه ی ۱۱ماهه دارم

منم همینه🥺

منم دخترم دوماه دیگ میشه ۶ سالش همممممش میگ حوصلم سر رفته تو کوچمون اصلا بچه مچه نیست بره بازی کنه تو خونه ام ک هیچی بهش حال نمیده منم روانی شدم شوهرمم نمیزارع هر روز برم بیرون ببرمش پارک مگر ی روز درمیون یا دوروز در میون

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
منم همینه🥺

بخدا اصلا حوصلشو ندارم فقط دوس دارم بشینم و گریه کنم 

نه بغلشمیکنم نه میبوسمش هیچ همیشه ی خدا با اعصابم بازی میکنه و منو تا مرز جنون میبره اه خسته شدم

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
خمیر بازی نقاشی اگه حیاط داری آب بازی شن بازی بازی سفال بگیر براش با باباش بیرون نمیره؟ 

همه ی اینا که گفتی براش جذاب نیستن

یا نهایتا پنج یا ده دقیقه

بله میره ولی خوب مثلا شبا میره

صبح تا شب منو دیوونه میکنه

منم ی دختر6ساله دارم وی دختر2سال ونیم مدام دارن جبغ جیغ میکنن اعصاب موبهم ریختن

وای پس انگار همه همینیم😭