2777
2789
عنوان

وکیلم جوابمو نمیده

451 بازدید | 37 پست

برای پرونده خونه ام که تو تاپیکای قبلی گفتم وکیل داشتم، حالا که رای نگرفتیم جواب منو نمیدن، نه تلفنی نه پیامکی.

دادخواست اولیه شون ایراد داشته و اصلا به روی مبارک نمیارن.

رزومه وکیل رو همیشه باید ببینین بعد برین باهاش قرار داد ببندین 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس نون کی حلاله همه رو حرام اعلام کردی که 😂😂😂

🤣🤣🤣فقط رو حرومیا زوم بودم نمیدونم کیا حلالن بذار فک کنم اعلام میکنم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
نون قاضی و وکیل و بنگاه دار و بازاریا حرومه

😐الان نون کی حلاله همه حرومه با این حساب تو همه کارا کثافت کاری هست

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
نون قاضی و وکیل و بنگاه دار و بازاریا حرومه

پس نون کی حلاله عزیزم ؟ چرا گناه دیگران و ررای خودتون میخرید آخه تازه دسته بندی کردی نون اینا حرومه... بقیه خوبن؟؟ آرایشگاهی ها مخصوصا کلی پول میگیرن تر میزنن بهت... میوه فروشی میری کلی پول میدی روت و برمیگردونی ۴تا میوه خراب میندازه تو میوه هات ... میری بقالی یه جنس میخری روش نوشته ۳۰ تومن میفروشه ۵۰ تومن پس نمیشه گفت فقط اینا حروم خورن همه همینن

رزومه وکیل رو همیشه باید ببینین بعد برین باهاش قرار داد ببندین 

بله، یکی همین جا بهم معرفی کرد، و من واقعا انتخاب اشتباهی کردم.

البته فرق نداره اکثرا ، همینن ، وکیل شناخته شده خیلی معروف هم دارم روی  پرونده نفقه . اونم همینه. تو جلسه دادگاه یه جمله حرف زد. ولی وکیل شوهرم کلی دروغ کرد تو مخ قاضی و رای گرفت. ۱۵ میلیون هم ازم گرفته بود .دو برابر همه. به روی مبارک هم نیاورد.

پس نون کی حلاله عزیزم ؟ چرا گناه دیگران و ررای خودتون میخرید آخه تازه دسته بندی کردی نون اینا حرومه. ...

هرکسی فک کنه گول زدن مردم زرنگ‌بازیه نونش از گوشت سگ حرومتره 

ولی من خیلی وکیل و بنگاهی دیدم که مردمو میدوشن فقط صرفا جهت زرنگ‌نشون دادن خودشون

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
کاری ندارم ولی شوهر منم به راحتی می‌تونه وکیل بشه اما میگه نونش حروم🤐😶

میتونی حلال هم کار کنی ولی اونا که دو دره باز و تبانی کارن درامد خیلی خیلی بالایی دارن.

پس نون کی حلاله عزیزم ؟ چرا گناه دیگران و ررای خودتون میخرید آخه تازه دسته بندی کردی نون اینا حرومه. ...

کلا الان اهمیت حلال و حروم برای مردم خیلی کم شد و شامل اکثر مشاغل میشه. همه سر هم کلاه میزارن از نونوایی که از وزن نون کم میکنه تا پزشکی که تو کارش کوتاهی میکنه و...