2777
2789
عنوان

لعنت بهت گلزار لعنت

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 45 پست
الان تو دیگه واسه چی ازش تاپیک زدی حالم داره ازش بهم میخوره دیگه

میخوام فوش بدم😂

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم همین الان دربارش تاپیک زدی،بکشید بیرون دیگه

من برا گلزار نزم برا اون احمقایی که تایپک میزنن زدم

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

خب طبیعیه در مورد ازدواج یه آدم معروف حرف زدن،والا نوه عمه دختر همسایه شوهر می‌کنه مدتها در موردش حرف میزنند ،حالا اینکه معروف هم هست ،اما دلیل نفرین و لعنت کردنت به اون بنده خدا رو نمیفهمم،اصلا ندیدم تو سایت کسی براش آرزوی خوشبختی کنه ،این حجم از بدجنسی زننده است

خب طبیعیه در مورد ازدواج یه آدم معروف حرف زدن،والا نوه عمه دختر همسایه شوهر می‌کنه مدتها در موردش حر ...

من از حسادت مگه نفرین کردم روانیمون کردم والا 

والا شماها خودتون جز اون دسته این که  مورد عنایت قرار دادین سایتو😑

چی میگی حالت خوب نیسا من در رابطه با شخص گلزار مگه زدم درمورد اونایی که هی تایپک میزنن

چی میگی حالت خوب نیسا من در رابطه با شخص گلزار مگه زدم درمورد اونایی که هی تایپک میزنن

منم دقیقا درمورد سایت دارم حرف میزنم کل سایت شده تاپیکای شماها که هی میگین بسه بسه اونا ول کردن شماها ول نمیکنید😑😒

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

بعد یکی میاد تاپیک میزنه اینقد به گلزار توهین نکنید بازداشتتون میکنن🤢😐

بله اگه بخواد  خیلی راحت میتونه ب جرم تهمت و افترا و دروغ و توهین و نشر اکاذیب ازتون شکایت کنه . خجالت نمیکشین واقعا؟! 

متاسفم براتون با این افکارتون

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
خب طبیعیه در مورد ازدواج یه آدم معروف حرف زدن،والا نوه عمه دختر همسایه شوهر می‌کنه مدتها در موردش حر ...

خیلی آدمای عجیبین نی نی سایتیا. همینه دیگه یکسره با شوهر و خانواده شوهر نمیسازن و همیشه دعوا دارن. توو تاپیک آخرم ب این موضوع ایمان آوردم. 

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
بله اگه بخواد  خیلی راحت میتونه ب جرم تهمت و افترا و دروغ و توهین و نشر اکاذیب ازتون شکای ...

با این توهماتت خوش باش😂😂😂

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤