2777
2789
عنوان

لعنت بهت گلزار لعنت

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 45 پست

یکی از تاپیک های گلزار رو الان خودت زدی

بابا فراموش کنید بره 

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است

بعد همشونم. میگن ک ما ک اصن خوشمون نمیاد ازش ولی ده تا تاپیک. میزنن براش😂

لعنتی ت اگه مثل ما خوشت نمیاد دیگه تاپیک زدنت چیه

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بگو 

من برا خاطر خواهی تایپک نزدم حالم دارت بهم میخوره میایی نی نی سایت دست از سر قوم شوهر برداشتن ریختن رو گلزار چ خبرههعع

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
تاپیک تا۱هفته همینه بدش ازذهن ادم میره طبیعی هست خودت ناراحت نکن چراب خودت فشارمیاری ولش کن بزاراونا ...

اینستا 

روبیکا 

نی نی سایت

اون گوگل بیشرف مارو حامله کردن با گلزار

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
چه شده چه شده چه شده مگه ورا من ندیدم هیچی   خب مگه چیه ازدواج کرده که کرده    ح ...

نمیدونم والا حالت تهوع گرفتیم الان حاضرم هرچی دارم بدم یه چک تو گوش گلزار بزنم با این خبراش

من برا خاطر خواهی تایپک نزدم حالم دارت بهم میخوره میایی نی نی سایت دست از سر قوم شوهر برداشتن ریختن ...

دقیقا ساییده شدیم دیگ:/

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤