2777
2789
بعد میگم آدم نخوادباز بره خودبخود میره یا حتما بایدانزیم زد؟من بنظرت باراولمه چندبزنم؟ یک سوال دیگه ...

اره خودش ميره ولي اگر بخاي زودتر بره انزيم ميزني 

اونو من نميدونم بستگي به فرم لبت داره خود دكتر مشاوره ميده اولش

نه بابا اونجوري نميشه😑😂اتفاقا همسرت خيليم خوشش مياد نگران نباش😂

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
اهان الان راضی؟شما چقدر زدی؟میگم من میخوام ازترسم بگم بی حسی دندان بزنن راحت باشم بعدشم باز درد دار ...

برام پماد زایلاپی زد در دو مرحله 20دقیقه ای ولی کامل سر نشد دردم داشت تحمل کن دختر

کلا 4روز بعد طبیعی میشه دوروز اول خیلی ورم میکنه در حدی که دوسنداری احدی ببینتت 

باید قبلش قرص اناهیل بخوری تا کم ورم کنه 

روشم یخ بزاری 

بعد سه چهار روز برمیگردی زندگی عادی عااشق لب جدیدتم میشه پفیه سفته حالت داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خودش ميره ولي اگر بخاي زودتر بره انزيم ميزني  اونو من نميدونم بستگي به فرم لبت داره خود دك ...

اع باشه شماواردیاا،تجربه داری پس حله من فردا برم بزنم دیگه؟فقط جمعه عروسی دعوتیم اوکی میشه؟

اع باشه شماواردیاا،تجربه داری پس حله من فردا برم بزنم دیگه؟فقط جمعه عروسی دعوتیم اوکی میشه؟

يه هفته ورم داره امكان داره تا جمعه ورمش اوكي نشه 

برام پماد زایلاپی زد در دو مرحله 20دقیقه ای ولی کامل سر نشد دردم داشت تحمل کن دختر کلا 4روز بعد طبی ...

نمیدونم میترسم یهو جیغ بزنم آبروم بره اونجا برای همین میخوام بی حسی بزنه،فردا برم تا جمعه اوکی میشه؟عروسی دعوتیم

پس حالت طبیعی رو داره برای بوس اینها،ازهمسرم  میترسم بگه نگاه رفتی چیکارکردی باخودت

يه هفته ورم داره امكان داره تا جمعه ورمش اوكي نشه 

اوه کاش با رژ حل بشه تابلونشم 

هرچندوقت یکبار ترمیم لازمشه؟ادم‌بعدش میتونه پوست لبشو‌میگیره هابگیره یانه دیگه؟ببخش خیلی بی تجربه هستم اولین بارمم هست استرس دارم،میخوام لاقل بااطلاعات برم پشیمون نشم

برام پماد زایلاپی زد در دو مرحله 20دقیقه ای ولی کامل سر نشد دردم داشت تحمل کن دختر کلا 4روز بعد طبی ...

ایووول  اینکه خوشش بیاد خیلی خوب میشه ها

اناهیل مگه برای ترمیم زخم نیست؟چندتا بخورم ازش؟

نه چون من خیلی میترسم میخوان بی حسی دندان بزنن برام میتونی عکس لبتو بدی برداری؟ببینم چطورشده من بی ...

بی حسیش آمپول نیست خیالت راحت .سوزنشم خیلی خیلی ریزه مثله سوزن انسولین میمونه.اره چندروز اول یکم درد داری و عادت نداری بعده چندروز میشی مثله قبل 

.لبتم همون لبه فقط بزرگتر 

بی حسیش آمپول نیست خیالت راحت .سوزنشم خیلی خیلی ریزه مثله سوزن انسولین میمونه.اره چندروز اول یکم درد ...

اهان باشه عزیزم‌خیلی ممنون لطف کردی فقط من آستانه تحمل دردم پایینه برای همین فوقش یک مسکن میخورم

فردا برم دیگه؟راستی عکست بازنشد

نمیدونم میترسم یهو جیغ بزنم آبروم بره اونجا برای همین میخوام بی حسی بزنه،فردا برم تا جمعه اوکی میشه؟ ...

فردا بری اره تا جمعه خوب شدی لبتم جا افتاده 

ولی شاید جیغ کوتاه بزنی شاید من زدم ولی تحملم کردم دوسداشتم ارزششو دلشت

من تو خونه تا دوروز ماسک زدم

ایووول  اینکه خوشش بیاد خیلی خوب میشه ها اناهیل مگه برای ترمیم زخم نیست؟چندتا بخورم ازش؟

/34ساعت قبل اینکه بری یدونه بخور  تا کمتر ورم کنه و کبود نشه

بعدشم باید بخوری ولا ارزششو داره چهره خوشولتر ودپر تر میشه  رژ لب رو لب قشنگ میشینه

اوه کاش با رژ حل بشه تابلونشم  هرچندوقت یکبار ترمیم لازمشه؟ادم‌بعدش میتونه پوست لبشو‌میگیره ها ...

عشقم ورم ميكنه كبود كه نميشه با رژ درست شه

لباي هما توي پايتخت يادته دقيقا همونجوري ميشه..😂

نه اصلااا دست نزن به لبت تا يه هفته فقط چرب نگه دار نزار خشك بشه و ترك بخوره

روزاي اول كه يجور ورم داره ادم حس ميكنه دس بزنه بهش ميتركه🤣