2777
2789
عشقم ورم ميكنه كبود كه نميشه با رژ درست شه لباي هما توي پايتخت يادته دقيقا همونجوري ميشه..😂 نه اص ...

سلام وای زدم به گوه خوردن افتادم خیلی بادکرده همسرم ببینه وای وای ،کاشکی بره اصلا‌نمیخوام. کی میخوابه؟یکمم حس گلوله گلوله دارم

ولی خداروشکر موقع تزریق درد نداشتم

/34ساعت قبل اینکه بری یدونه بخور  تا کمتر ورم کنه و کبود نشه بعدشم باید بخوری ولا ارزششو داره ...

سلام زدم عزیزم بهم فقط گفت سفیکسم بخور  اینقدر ورم کرده به غلط کردن افتادم،اون حس گلوله گلوله شدنش میره؟؟

تازه میگه یکماه بعدبیا یکمم بزنم. دیگه عمرااا

ولی اینش خوب بود که شکرخدا درد نداشت موقع تزریق

دنبی زد خودشم🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا بری اره تا جمعه خوب شدی لبتم جا افتاده  ولی شاید جیغ کوتاه بزنی شاید من زدم ولی تحملم کرد ...

سلام گلم زدم شکر دردنداشت تزریق ولی خیلی پشیمونم خیلی بادکرده اح ،تازه میگفت یکماه بعدبیاترمیم یکم بزنم دیگه نمیرم

این گلوله هاش کی میرن؟خودمو شبیه چی کردم😭😭😭

سلام وای زدم به گوه خوردن افتادم خیلی بادکرده همسرم ببینه وای وای ،کاشکی بره اصلا‌نمیخوام. کی میخواب ...

سلام مباركه به سلامتي

عزيزم بادش ميخابه قشنگ ميشه به جاش😍

يه هفته اينا ديگ ميخابه

چقدر زدي؟

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
سلام زدم عزیزملله بهمله فقط گفت سفیکسم بخور  اینقدر ورم کرده به غلط کردن افتادم،اون حس گلوله گلوله ش .

مبااااارکت باشه گلم 😍😍😍

اره گلم اون گلوله گلو.له داخلش کال ژله کهذهنوز جا نیفتاده بعد چند روز جا میفت

تا فردا ورمت زیاده بعد رو به کمی میره 

چقدر هزینت شد چقدر زدی

سلام گلم زدم شب دردنداشت تزریق ولی خیلی پشیمونم خیلی بادکرده اح ،تازه میگفت یکماه بعدبیاترمیم یکم ب ...

نه عزیزم نگران نباش تا 24ساعت ورمت زیاده بعد هی کم و کمتر میشه 

واسه فردا بعدظهر خیلی قشنگتر میشه لبت

سفکسیم واسه اینه عفونت نکنه. سر ساعت بخورش  گلوله های داخل لبت ژله کهذهنوز جا نیفتاده اصلا نگران نباش

دوسه روز دیگه هی جلو اینه چشم از خودت بر😍😍😍😍 نمیداری 

وسوسه میش باز بزنی

سلام مباركه به سلامتي عزيزم بادش ميخابه قشنگ ميشه به جاش😍 يه هفته اينا ديگ ميخابه چقدر زدي؟

سلام ممنون گلم بنظرت واقعاخوب میشه؟دارم‌سکته میکنم

۱/۵زد تازه میگفت۷۰درصد جذب میشه بعدبیست روز بازبیاد تزریق تمدید

مبااااارکت باشه گلم 😍😍😍 اره گلم اون گلوله گلو.له داخلش کال ژله کهذهنوز جا نیفتاده بعد چند ...

خداکنه گلوله هاش برن خیلی نگرانم،فعلاً که نمیشه دست زد دردمیگیره

۱/۵سی سی زد.میخوای باشی عکسشو بزارم ببینی چه زشت شده؟

نه عزیزم نگران نباش تا 24ساعت ورمت زیاده بعد هی کم و کمتر میشه  واسه فردا بعدظهر خیلی قشنگتر م ...

توکل بخدای بزرگ،انشالله اینطوری باشه فعلا اون ورم نمیزاره.روزی یدونه سفیکسم هست فقط...اون نگفته ولی خودم ویتامین آ هم میزنم

سلام ممنون گلم بنظرت واقعاخوب میشه؟دارم‌سکته میکنم ۱/۵زد تازه میگفت۷۰درصد جذب میشه بعدبیست روز بازب ...

واسه من كه جذب نشد 

ولي اوكي ميشه ورمش

سي سي چند دادي عزيزم؟

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
پس چرا دکتر من رووفیل هر سی سی ۳۹۰۰ گفته یعنی گرون میگیره جای دیگه برم؟

ازجای دیگه هم سوال کن البته شاید رووفیل پلاس‌باشه

اونم که۱۵۰۰ گفته بود برام اصلیش بالای دو تومن چون اشناس

خداکنه گلوله هاش برن خیلی نگرانم،فعلاً که نمیشه دست زد دردمیگیره ۱/۵سی سی زد.میخوای باشی عکسشو بزار ...

وااا عزیزم تو یه مرحله 1/5خییلی زیاده😳

لبت خیلی ورم میکنه  من یک زدم لبم خواست بترکهاصلا به لبت دست نزنی 

گلوله هاش میرن تا چند روز اینجوزی تا ژله جا بیفته

توکل بخدای بزرگ،انشالله اینطوری باشه فعلا اون ورم نمیزاره.روزی یدونه سفیکسم هست فقط...اون نگفته ولی ...

افرین ویتامین آبزن با پماد چشمی جنامایسین مال عفونته

بعد لبت خییلی خشک میشه پوست پوستم میشه طبیعیه نترسی