2777
2789
اون پس از رووفیل ارزونتره،شما خودت دنبی زدی؟راضی؟چندسی سی؟ 

1/5 اره خوبه ولي يكم حس گوله شدن ميكنم يه جاهاييش 

نميدونم مشكل داره يانه 

البته عفونت و اينا نكرده بي رنگه 

من حدود 10ماه پيش زدم ترميمم نرفتم

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم رووفیل شنیدم خوبه اونو میخوام۱۵۰۰ هست حالاخیلی خوبش بخوای تا۳۵۰۰ هست

یک ونیم که خوبه

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
1/5 اره خوبه ولي يكم حس گوله شدن ميكنم يه جاهاييش  نميدونم مشكل داره يانه  البته عفونت و ...

بعد میگم آدم نخوادباز بره خودبخود میره یا حتما بایدانزیم زد؟من بنظرت باراولمه چندبزنم؟

یک سوال دیگه لبات حس عادی دارن؟مثل پاستیل نمیشه؟🤣🤣🤣من ازهمسرم میترسم برای همین اینوپرسیدم

میشه ببینم عزیزم؟چندسی سی زدی؟واینکه ورم و دردش چند روزهست؟ من میخوام برم هم ازترس بگم بی حسی بزنن ...

من دیگه باره چهارم بود اسفند زدم چون کلا لب نداشتم یه خط باریک بود😂😂😂😂

اولین بار دو سی سی زدم .بعدشم بی حسی که میزنن آمپول نیست یه پماد میزنن رو لبت .لبت بی حس میشه فقط اولین بار بزنی چون بافت لبتو باز میکنه که بینشون بره یه ریزه خیلی کم درد داره بعده اون هرموقع بزنی عادیه برات .ورمش کلا سه روزه 

ارزون گفته من جدیدا زدم ۲۳۰۰ مطمئن باش اصل 

چطوری میتونم مطمئن شم اصله؟آخه اشنامون رفته برای خاطراون داره تخفیف میده بهم، یک چیزی میگم لب حالت عادی داره؟مثل پاستیل نمیشه؟ببخشید بوسیدن اینها

چطوری میتونم مطمئن شم اصله؟آخه اشنامون رفته برای خاطراون داره تخفیف میده بهم، یک چیزی میگم لب حالت ع ...

نمی‌دونم فقط جای مطمئن برو دکتر خوب نیاز به این تبلیغات نداره ، نه مارک خوبیه اگر اصل باشه تا یک هفته بوسه نگیر بعدش اکی هست 

نه من خط لبخند ندارم هنوزوصورتم پره،دردش درچه حده؟شماره مارکی زدی؟من میخوام۱ سی سی بزن ازترس هم می ...

من اول رپلنژن زدم محشر بود خییلی قشنگ مینشست ورم وحشتناکش تا 30ساعت بعد اون کم و کمتر میشه درد  داره ولی تحملش میکنی واسه من لب بالا خیلی درد داشت ولی تحگل میکردم صندلی و گرفته بودم

سری بعد روفیل چون رپلنژن شده بود1800

من دیگه باره چهارم بود اسفند زدم چون کلا لب نداشتم یه خط باریک بود😂😂😂😂 اولین بار دو سی سی زدم . ...

نه چون من خیلی میترسم میخوان بی حسی دندان بزنن برام

میتونی عکس لبتو بدی برداری؟ببینم چطورشده

من بیشتر لب بالام لازمه۱ خوبه یا۱/۵؟

واینکه ببخشید برای بوسیدن اینهافرق میکنه؟یا حالت عادی؟

نمی‌دونم فقط جای مطمئن برو دکتر خوب نیاز به این تبلیغات نداره ، نه مارک خوبیه اگر اصل باشه تا یک هفت ...

اوو نمیشه که یک هفته😅😅😅

نه انگارمطمین هست آشنای اشنامون هست بازخدا میدونه...

من فردا بزنم تاکی اوکی میشه؟

من اول رپلنژن زدم محشر بود خییلی قشنگ مینشست ورم وحشتناکش تا 30ساعت بعد اون کم و کمتر میشه د ...

اهان الان راضی؟شما چقدر زدی؟میگم من میخوام ازترسم بگم بی حسی دندان بزنن راحت باشم

بعدشم باز درد داره؟ چندروز بعدمیشه بوسیدن اینها؟حالت عادیه یا نه؟