2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ، برای دخترم تشخیص دیجیتال بیبی دادن، میشه لطف کنین بگین پسرتون الان چطوره، حالم خیلی بده

میشه علایم دخترت رو بگی ؟

از وسایل الکترونیکی مثل گوشی و تبلت و تلویزیون هم زیاد استفاده میکنه؟؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خانما کاش همینجا صحبت کنید ما هم استفاده کنیم

سلام عزیزم خوب هستین پسر من از صفر تا دو سالگی خیلی زیاد تلوزیون دید حتی روزی ده ساعت و با هیچکسم تعامل نداشتیم ، یهو دو سالگی متوجه شدم همه علایم اوتیسم رو داره بردم گفتار درمانگر گفت تلوریون و گوشی رو قط کن و ببر کاردرمانی منم همین کارو کردم پونرده جلسه کاردرمانی بردم در کنارش خیلی بازی میکردم و مداااااام واسش حرف میزدم و گزارش کارامو میدادم ، بعد از چند ماه برگشتیم شهر خودمون و نتونستم کاردرمانی ببرم فقط تو جمع زیاد می‌بردم و خودمم زیاد باهاش بازی میکردم و تو حال خودش نمیزاشتیم بره ، طبیعت گردی ، بازی های حسی مثل شم، آرد ، گل ، ماسه ، خاک ، خمیر بازی و اینجور بازی ها خیلی انجام میدادم تو جمع بخصوص جمع بچه ها زیاد می‌بردم و کلا زیاد تلاش کردم الان چهار سال و ده ماهشه و تا حد زیادی مشکلاتش برطرف شده و فوق العاده بچه باهوشیه , ولی کماکان تلوریون و گوشی قطع و نمیزارم ببینه