2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوب هستین پسر من از صفر تا دو سالگی خیلی زیاد تلوزیون دید حتی روزی ده ساعت و با هیچکسم تع ...

سلام گفتید پسرتون همه علائم اوتیسم رو داشت یعنی تماس چشمی نداشت اسمشو صدا میکردین توجه نمیکرد بهش هر چی میگفتین انجام نمیداد الکی میخندید نق میزد دور خودش میچرخید به پنکه علاقه داشت و همش نگاش میکرد به جای بازی با ماشین چرخاشو میچرخوند هر چیزی دستش بیاد میچرخونه مثل طناب تسبیح آخه پسر ما هم حدودا از سه ماهگی پای تلویزیون بود بیشتر اوقات صبح که بیدار میشد تلویزیون رو روشن میکردیم فقط کارتون و آهنگهایی که دوس داشت میزاشتیم از یه کارتن خوشش نمیومد نق میزد میزدیم یه آهنگ یا کارتن دیگه و جذبش میشد حالا دوسالشه همه این علائم رو داره نوبت گرفتیم روانپزشک کودک متاسفانه با دست خودمون پسرمون رو نابود کردیم

سلام گفتید پسرتون همه علائم اوتیسم رو داشت یعنی تماس چشمی نداشت اسمشو صدا میکردین توجه نمیکرد بهش هر ...

همه ی اینارو داشت ، چندتا هم بیشتر مثلا ردیف میکرد ، درک و کلام نداشت و ،،،، ولی الان نزدیک پنج سالشه و همه ی اینها اوکی شده فقط مقداری بیش فعال و پر انرژی شده که بخاطر منفعل بودن و تلوریون زیر دو ساله، ولی خیلی خیلی واسش وقت کذاشتم

سلام گفتید پسرتون همه علائم اوتیسم رو داشت یعنی تماس چشمی نداشت اسمشو صدا میکردین توجه نمیکرد بهش هر ...

خوب میشه تلاش کنید ، من تموم زندگیمو گذاشتم ، ما تا آگاه بودیم  حالا سرزنش خودتون فایده ایی ندارع، تلاش کنید و نجاتش بدین، خیلی خیلی خیلی باهاش بازی کنید و بهش محبت کنید و گوشی و تلوزیون رو صفر کنید ، جمع فامیل بو طبیعت ببرین ، ولی بیشترین تاثیر رو بازیهای هیجانی دارن مثل قلقلک و بدو بدو و دالی و اینجیزا

همه ی اینارو داشت ، چندتا هم بیشتر مثلا ردیف میکرد ، درک و کلام نداشت و ،،،، ولی الان نزدیک پنج سالش ...

ممنون جواب دادین میخام بدونم کارهای کلیشه ای هم داشت مثل  دور خودش چرخیدن نشسته و ایستاده یا هر وسیله ای دستش بیاد سعی میکنه بچرخونه مثل تسبیح یا انگشتهای دستشو تکون بده بگین کدوم رو داشت یا اگه کار کلیشه ای دیگری داشت بگین لطفا شهرمون روانپزشک خوب نداره دیروز بردیم یه روانشناس کودک گفت چون تلویزیون دیده نمیشه برچسب اوتیسم روش گذاشت 

ممنون جواب دادین میخام بدونم کارهای کلیشه ای هم داشت مثل دور خودش چرخیدن نشسته و ایستاده یا هر وسیل ...

کلیشه ردیف کردن ، غلت دادن اشیا و چرخوندن رو داشت ، ، خیلی کم دور خودش میچرخید ولی با چند تا مامان دیگه در ارتباط بودم که بچه هاشون بی بی دیجیتال بودن اونا بال بال هم میزنذن ، کلا بچه کاملا شبیه اوتیسم میشع

سلام پسر منم بیبی دیجیتاله

یکی سال و دو ماهه دارم قطع مجازی میکنم اوایلش خیلی خوب انجام ندادم

خیلی از علائمش رفتن ولی گاهی میان سراغش

الان دائم دوست داره چیزی بگیره دستش تق تق بکوبه جایی ..این یکی از بین نرفته عصبیم کرده

من به پسرم دارو دادن بعد از اون اکو‌پیدا کرده..آیا پسر شما هم برای شروع صحبت اکو داشته؟؟ جملات سه کلمه ای هم میگه ولی سوال و جواب آره و نه نمیگه نمیدونم باید چیکار کنم .‌هر کی یه راهی رو پیشنهاد میده نمی‌دونم چیکار کنم خیلی برگردونم پسرم چهار سالشه 

کلیشه ردیف کردن ، غلت دادن اشیا و چرخوندن رو داشت ، ، خیلی کم دور خودش میچرخید ولی با چند تا مامان د ...

سلام

ممنون از توضیحات و‌وقتی که گذاشتی تا ما مادرایی که درگیر این قضیه شدیم آرامش بگیریم

مندبه سوال دارم؟

پسر من هنوز حرف نمیزنه

پسر شما از چه زمانی به حرف افتاد؟ قبلش‌کلمه هم نمیگفت؟ چند وقت پس از قطع تلویریون کلامش درست شد؟ یعنی اولین کلمه ها رو‌پس از حذف تلویزیون زد؟ در رفتارش تاخیر رفتاری احساس میکردید

پسر من ۳ سالشه‌ولی درک و رفتار یک پسر ۳ ساله نداره

و همچنین کلام هم نداره... فقط میگه بیا

پسر من حرف میزنه جملات چند کلمه ای حتی شعر حفظ می‌کنه گاهی اول و آخرش رو اشتباه میگه، درک احساس داره حتی احساس اطرافیان ، به صدا کردنش جواب میده، عاشق بغل کردن هست، بازی های نمایشی بازی می‌کنه ارتباط چشمی داره 

خیلی چیزای دیگه رو خوب انجام میده 

اما یه حرکتاییی رو در حد تیک انجام میده، بال بال میزنه، گاهی دستانش رو به خودش فشار میده ، چشماش رو گاهی کج می‌کنه اما همش ارادیه بهش میگیم نکن نمیکنه

قبلاً به چرخوندن چرخای ماشینش و ردیف کردن علاقه داشت اما الان نه 

چند ماهه تلویزیون رو قطع کردم گوشی کم میدید الان گوشی رو حذف کردم شروع کرده به نوک پا راه رفتن 

بردم روان شناس میگه اوتیسمه

آخه بچه ای که این همه ارتباطش خوبه چطور بهش برچسب میزنند 

بهش میگم بی بی دیجیتال نیست میگه نه بچه اوتیسمی هم با تلویزیون کاراش تشدید میشه 

یه سال پیش برده بودم پیشش گفت تیک هست اما الان میگه نه اوتیسم خیلی خفیفه

اینم بگم از یه سالگی خیلی زیاد گوشی و تلویزیون دید تا این اواخر که خودم حذف کردم

نمی‌دونم چیکار کنم الان دکتر فیلی واسه اواسط فروردین توی گرفتم