2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا از دهنت بشنوه توکل به خدا بازی های هیجانی دوست داره براش خوبه یا نه؟

بهترین کار همون بازی های هیجانی و حسیه، تا میتونید باهاش بازی کنید، صحبت کنید ، پارک و طبیعت ببید ، مجازی رو کاملا قطع کنید ، محبت کنید ، طبیعت زیاد ببرید ، تو جمع بچه ها ببرید خیلی زود این مشکلاتش حل میشه ، پسر من مشکلاتش خیلی بیشتر بود الان تا حد زیادی اوکی شده

پسر من حرف میزنه جملات چند کلمه ای حتی شعر حفظ می‌کنه گاهی اول و آخرش رو اشتباه میگه، درک احساس داره ...

چند سالشع ، اگه می‌خواین به من درخواست دوستی بدین تا تحربیاتمو بهتون بگم

سلام پسر منم بی بی دیجیتاله و اضطراب شدید داره دکترولا موسوی خیلی خوب راهنمایی کردن وما با روشش پیش رفتیم اما باور خیلی مهمه و اینکه چقدر آدم مقاومی هستی و مسایل مالی هم خیلی دخیله چون افرادی که مصاحبه کرده باهاشون وبچشون درمان شده همه از نظر مالی قوی بودن .مثلاً من مدام باید خرابکاری های پسرمو جمع کنم یا پا به پاش بدوم و دیگه توانی برام نمی مونه باهاش بگم وبخندم خسته و عصبانی میشم .خانه بازی وپارک هم بازی نمیکنه فقط جذب موسیقی های ماشین ها یا خانه بازی هستش