2777
2789
عنوان

چقدر خوبه که اینجا😁

90 بازدید | 8 پست

چقدر خوبه ک تو نی نی سایت با کسایی حرف میزنی ک هنوز ندیدیشون قرارم نیست ببینی یا بشناسی بعدا .

هیجان انگیره🤣😍

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باز من ناشناس و بیشتر دوس دارم اونجا راحت تر حرف میزنن

انقدر درددل ها کردن و ازم راهنمایی خواستن 

آخرین ناشناسم هنوزم فعالم هرکی خواس میتونه پیام بده همرو جواب میدم

تاپیک آخرمه

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))

کاش فضای مجازی یجوری بود آدم میدونست این ملتی ک میان حرف میزنن چندسالشونه از چه قشری ان و سطح تحصیلاتشون چقدره 

کاش میتونستیم انتخاب کنیم وبا هر جور آدمی هم کلام نشیم

من خواهرتم😏

🤣🤣

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!
ببین بی خوابی چی به سر مردم میاره 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂