2777
2789

شوهر من از صبح که خونه بود بهونه گیری میکرد رفتیم صبح جایی موقع برگشت رفت معاینه فنی بگیره منم دیدم خستم باز خوابیدم دیدم جورابام پامه دراوردم همونجا اومد دید کلی اخم و غر که چرا 

بعد تا غروب به در و دیوار گیر داد حتی به لیوان های تو سینک که من با وسواس میشورم گیر داد آخر شبم گیر داد چرا لباسارو از بند جمع نکردی گفتم بابا رطوبت داره اورد انداخت رو مبل 🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره امروز ماهم دعوا حسابی داشتیم😂کلا امروز اکثرن دعوا داشتن انگار ، پا شده رفته مرغ خریده بعد منم بچه کوچیک دارم نمیتونم مرغ درسترو خورد کنم زیاد بلد نیستم همیشه میدم مرغ فروش خودش خورد کنه اقا رفته مرغو گرفته میگه سر فروشنده شلوغ بود گناه داشت بهش میگفتم برا مارو هم خورد کنه و خلاصه کلی دعوا و غر زدم سرش الانم قهریم😂🤧

چه اخلاقش شبیه شوهرمنه همه از دست پخت و خانه داری من تعریف میکنن ولی ایشون فقط ایراد میگیره مال من ب ...

من خونه داری و اشپزیم عالیه ولی نابود کننده اعتماد به نفسه

اره امروز ماهم دعوا حسابی داشتیم😂کلا امروز اکثرن دعوا داشتن انگار ، پا شده رفته مرغ خریده بعد منم ب ...

ماهم با دلخوری خوابیدیم آقا گفت داداش اینا شام بیان گفتم باشه خلاصه گفتم غذا چی پزیم وسط حرفم پرید ناراحت شدم اومدم رو تخت گفتم چرا وسط حرفم پریدی گفت گوه خوردم داداششم رو خواستم دعوت کنم نترس بعد خوابید

دقیقا مثل شوهر من مثلا من میگفتم خانواده م دستپختمو دوست دارن بهم گفت جدی نگیر اونا دخترشونی دوستت د ...

چقدر درکت میکنم لیاقت این مردها زنای تنبل و ولخرجه