2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای خوفناکش اینجاست که این سوژه ی فیلما تو زندگی واقعیم وجود دارن ! مثلن خفاش شب که تو کرج بود ...&n ...

اره برقی در تگزاسم واقعیه🥲🥲🥲

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

چی کشیدی:(

خیلی سخت بود این شد تجربه برام که دیگه جای دعانویسی چیزی نرم😢😢باورت میشه کم کم داشتم ب خودکشی فک میکردم چون خیلی سخت بود اون روزا

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
برگام  من حای تو بودم بلافاصله غش میکردم :(( چی کشیدی الهی!!! آره خدا کمک کنه:( قول میدم از ا ...

درحال فرار ک پله هارو میومدم پایین ، خوردم زمین و با دستام خودمو میکشیدم از پله ها ... خیلی شرایط بدی بود

خدا مواظبمونه همیشه کنارمونه❤️

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
خیلی سخت بود این شد تجربه برام که دیگه جای دعانویسی چیزی نرم😢😢باورت میشه کم کم داشتم ب خودکشی فک م ...

عزیزممم چقد سخت بوده برات خوشحالم که دیگه اون حسو نداری🥺🥺♥️♥️

نه بابا کجا فرار کنم همچین یه نمه احساس میکنم خابم میاد😂😂😂😂

اها پس که اینطور فک کردم میخوای فرار کنی😂😂خوابت میاد برو گلم بخواب

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
خیلی سخت بود این شد تجربه برام که دیگه جای دعانویسی چیزی نرم😢😢باورت میشه کم کم داشتم ب خودکشی فک م ...

وای یه چی میدونی 

میگن دعا نویسا یه جن رو مامور میکنن که بعد مراجعه آزارمون بده که دوباره بریم پیش دعا نویس :(((

از دعا نویسا بدم میاد 

خداکنه پای این موجودات به زندگی هیشکی باز نشه

🤍Devils' Angel🤍

وای یه چی میدونی  میگن دعا نویسا یه جن رو مامور میکنن که بعد مراجعه آزارمون بده که دوباره بریم ...

اره واقعا منم از دعا نویسا خوشم نمیاد🥲🥲🥲