2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بابابزرگم خدا بیامرز میگفت یه دوستی داشتم داشت تو جنگل چوب جمع می‌کرد جمع کرد داشت از جنگل برمی‌گشت یهو یک قبلیه جن دید در حال شب زنده داری یهو جنا بهش میگن به عربی توهم باما همراهی کن اینم دو سه تا چی میگه فقط سر جن ها گرم میشه فرار میکنه چند روز خبر میرسه مرده

پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم 

اتفاقی که واسه مادرم افتاد: ( این اتفاق زمانی که من رو دو ماه باردار بوده میفته) 

همه خونه باغ جمع بودند( پدربزرگم یه املاکی خارج از شهر توی یه روستا داره که باغ هستند و وسط این باغ ها یه خونه اس که تابستونا همه میریم اونجا واسه تفریح) 

بابام ساعت۴ از سر کار برمیگرده و چون ماشین خراب بوده

با ماشین کرایه ای به سمت خونه باغ راه میفتن 

وسط راه ماشین راننده خراب میشه ، فاصله ۱ کیلومتر تا مقصد

پدرم و راننده هر کار که میکنن ماشین درست نمیشه و پدرم به راننده میگه که برگرده و خودشون این مسافت رو پیاده میرن 

مامانم میگه جاده دو طرف باغ داشته ، با اون تایمی که واسه ماشین و مسیر تلف شده بوده اون موقع غروب بوده و تازه داشته شب میشده 

همین طور که با پدرم آروم آروم راه میرفتن مادرم حس میکرده که از پشت یه سری سنگ ریزه به لباسش میخورده 

جاده ی باغ کاملا خالی و تاریک و ساکت بوده 

هر چه که جلوتر میرفتن، ضربات سنگ بیشتر میشده 

مامانم یهو هول می‌کنه، به بابام میگه که میشه نگاه کنی ببینی کیه سنگ میزنه ، من میترسم 

بابام میخنده میگه منم میخواستم بترسونمت ببینم چقدر شجاعت داری تو که چقدر ترسویی و تا خود خونه باغ میخندونتش و سنگ ها هم ادامه داشته 

وقتی اونجا میرسن پدرم به مادرم میگه که اون من نبودم و اینجوری گفتم که هول نکنی چون حامله ای ...

مادربزرگم بهشون میگه که احتمالا نوعی جن بوده ...

واقعی 

🤍Devils' Angel🤍

کاملا درسته ... یه جا شنیدم بعضی از اجنه به بیابون ها فرستاده میشن...

تو اون کتاب خونده بودم که نویسنده میگفت به وسیله این موجودات ازم محافظت میشد و دنیا ها دیگه دسترسی داشتم  و وقتی درخواست هاشون انجام نداد بدنش تیکه تیکه تو شهر پیدا شد خیلی عجیب و غیر قابل باور هست

پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم 
تو اون کتاب خونده بودم که نویسنده میگفت به وسیله این موجودات ازم محافظت میشد و دنیا ها دیگه دسترسی د ...

درسته 

ارتباط با ماورا تاوان داره ووقتی اون چیزی که میخوان انجام نشه شروع به آزار میکنن

🤍Devils' Angel🤍