2777
2789
اینجاش که من تو موهای همسرم دست کشیدم و نوازشش کردم و کاملا بیدار بودم 😶😊😂

ساعت ۳:۳۳دقیقه و ساعت ۳به بعد این اتفاقای به بند کشیده شدن برام میفته و هیچوقت ساعتای دیگه این اتفاق نمیفته

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت ۳:۳۳دقیقه و ساعت ۳به بعد این اتفاقای به بند کشیده شدن برام میفته و هیچوقت ساعتای دیگه این اتفاق ...

عجب🤔چطور تا الان دووم اوردی؟پیش روانشناس نرفتی کمک بگیری؟یا دعانویس؟البته من دعا نویسو تایید نمیکنم.ولی هیچوقت بهش فک نکردی بری از یکی کمک بگیری؟من تو خواب یبار این اتفاق واسم افتاد تو خواب اسیر شده بودم واقعا وحشتناک بود نزدیک بود تو خواب بمیرم

عجب🤔چطور تا الان دووم اوردی؟پیش روانشناس نرفتی کمک بگیری؟یا دعانویس؟البته من دعا نویسو تایید نمیکنم ...

خب سعی میکنم تنها نمونم چون تنها که باشی میتونن راحت تر آزارت بدن

تستای روانشناسیم سالمه

مورد دومی هم که گفتی رفتیم و باطلش کرد،بعداز باطل کردنش دیگه اونارو به شکل آزار دادن نمیبینم فقط یه جایی میرم که قدیمیه مثل خونه ای که الان هستیم گاها به شکل رفت و آمدشون میبینم که کاری ندارن اوناهم بنده خدان و ما توی محل زندگیشون خونه ساختیم

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....
عجب🤔چطور تا الان دووم اوردی؟پیش روانشناس نرفتی کمک بگیری؟یا دعانویس؟البته من دعا نویسو تایید نمیکنم ...

با مشخصاتی که از طلسم کننده گفت میشناختیمش و دشمن خونی خانوادم بود و طبق گفته حالا اون شخصی که پیشش باطل کردیم از نوزادی این طلسم روم بود

مرسی  جدید بود واسم ،میخونمش

این حسی که میگی صدات میکنه رو میگم،نمیخوام بترسی ولی یه داستان دربارش میگن که جالبه 

شمالیا یه افسانه دارن میگن که تنهایی جنگل نرید یا تنها به جاده نزنید چون یه چیزی هست که با صدای یه آشنایی و یا درخواست کمک صداتون میکنه و اگر جذب صداش بشید و سمتش برید به شکل یه زن میبینیدش که بعدش افرادی که تنها بودن دیگه برنمیگردن

چه باحالین شما من تنها بودم گرخیدم زود رفتم از تاپیک    

فدای شما عزیزم 😂😂نظر لطفته 

اخی منم دیشب هم ساعت سه بود دیگه نتم تموم شد و باخاطرات بچه ها تا صبح ترسیدم😂کااااش بودی دور هم یکم میخندیدیم عزیزم 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
فدای شما عزیزم 😂😂نظر لطفته  اخی منم دیشب هم ساعت سه بود دیگه نتم تموم شد و باخاطرات بچه ها ت ...

قربونت برم عزیزم منم تا صبح خوابم نبرد یه لامپم روشن گذاشتم هی یخچال صدا میداد من سه متر میپریدم بالا خیلی ترسوام  

قربونت برم عزیزم منم تا صبح خوابم نبرد یه لامپم روشن گذاشتم هی یخچال صدا میداد من سه متر میپریدم بال ...

فدات بشم من عزیزم

منم دقیقا مثل شمام😂😂دیشب تا صبح هی خودمو فحش دادم گفتم خو تو ک میترسی بیخود میکنی میری تو اینجور تاپیک ها😂اره دیشب انگار از دیوار هم صدا درمیومد

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨