2777
2789
حتما ببریم ها منو تنها نزارین گناه دارما 😂😂خونه تنهایی سکته کردم خونم میفته گردن تون از من گفتن بو ...

از دست توووو بخایم نبریم کچلمون میکنی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهههه فاز منفی نده دیه هیچی نمیشه ایشالا🥲🥲♥️♥️♥️🥺

ن بابا شوخی میکنم قشنگم اونا مگه بیکارن بیان جای من 

من الان بااین موهای ژولیده ولیده ببینن فرارمیکنن😂😂

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
ن بابا شوخی میکنم قشنگم اونا مگه بیکارن بیان جای من  من الان بااین موهای ژولیده ولیده ببینن فر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌👌

از دست توووو بخایم نبریم کچلمون میکنی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره دیگه 😂😂😂بزورم ک شده میام

وقتش بشه میگی امیرررر خواهرت باشه من نمیام باهات بیرون ها😂اونم ک بامن مثل کاردو پنیره میگه ن خیالت راحت نمیبریمش 😂من بدبخت میمونم و گوشاام

اره دیگه 😂😂😂بزورم ک شده میام وقتش بشه میگی امیرررر خواهرت باشه من نمیام باهات بیرون ها😂اونم ک ب ...

نه خیالت راحت هر جور شده میبرمت داداشتم هیچی نمیگه 😂😂😂😂

خدا لنتت نکنه😂😂😂

امیرتو حال میخوابه خوب الان ک اینو گفتم یاد اون افتادم یه شب نصف شب پاشودم برم اب بخورم😂😂موهامم خب دیگه بازه شبا ریخته بودم دور وبرم رفتم اب خوردم و برگشتم منو ک دید شکه شد یه صحنه فک کنم😂طفلی گفت عال اومد خو خواهرمن یه ندایی بده نصف شب ک کسی ببینتت زهره ترک میشه اومدم توواتاقم خودم و تو اینه نگا کردم دیدم اره راست میگه بیچاره😂براهمین میگم من از اونا هم الان قیافم ترسناک تره😂

امیرتو حال میخوابه خوب الان ک اینو گفتم یاد اون افتادم یه شب نصف شب پاشودم برم اب بخورم😂😂موهامم خب ...

خخخخخخ چقد گرخیده بیچاره🤣🤣🤣🤣🤣

خخخخخخ چقد گرخیده بیچاره🤣🤣🤣🤣🤣

اره روز،بعدشم میگفت جان ما یه ندایی برسون هروقت میخوای بیای کار داری اخه تو تاریکی خوب حقم داشته بترسه😂😂