2777
2789

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۶۰۹-۲۳۱۳۵۴_53t6.jpg

دوستمه(بود)

مال دیروزه، داشتیم خیلی عادی با هم حرف می‌زدیم که اینو گفت😐سه ساعت داشتم نصیحتش میکردم که راه درست کدومه،امروزم خیلی عادی انگار هیچی نشده بهم پیام داد

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوتا تون بی عقلین ک میخاین همو قانع کنین

چرا؟

یعنی بزارم یه همچین طرز فکری داشته باشه؟و اونم فکر کنه من قبول کردم حرفشو؟

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))
مقصر تویی که همچین کسایی رو برای دوستی انتخاب میکنی اینا بجز اینکه بهشون فوش بدی لیاقت هیچی ندارن

خب من از کجا باید میفهمیدم همچین ادمیه؟

ظاهرش 

ظاهرا که ادم خوبی بود متأسفانه اینم شانس ماس😐دوستای تو مدرسه همینن کلا

ایشون الان عصبی شدن 

شما فقط باید سکوت کنید و مجادله نکنید باش 

(نشنیده بگیر) 

اگر مطلبم به دردتون خورد یک صلوات برا ظهور آقا بفرست 😍هر روز یک مطلب جدید که یاد گرفتم رو تو نی نی سایت می‌نویسم🦋😍✨ امیدوارم بدرد بخوره.🤍✨ یه دوست خیلی خوبی دارم، شهید ابراهیم هادی/ تو هم یک دوست شهید برا خودت انتخاب کن. تاثیرشو حتما میبینی
چرا؟ یعنی بزارم یه همچین طرز فکری داشته باشه؟و اونم فکر کنه من قبول کردم حرفشو؟

ببین

منم تو شرایط تو بودم و هنوزم هستم 

با افرادی بودم که کلی انرژی گذاشتم ، کلی سند و مدرک آوردم کلللی بحث منطقی کردم باهاشون

ولی آخرش به این نتیجه رسیدم که کسی که بخواد بفهمه ، کسی که متعصب نباشه و از قوه تفکر بهره مند باشه نیاز به اینهمه فلسفه برای فهمیدن نداره.

یه بار توضیح بده نفهمید باز توضیح بده ولی دیگه خودتو اذیت نکن.

اینا نمیفهمن چون نمیخوان بفهمن...

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
ببین منم تو شرایط تو بودم و هنوزم هستم  با افرادی بودم که کلی انرژی گذاشتم ، کلی سند و مدرک آ ...

موافقم

ایشون الان عصبی شدن  شما فقط باید سکوت کنید و مجادله نکنید باش  (نشنیده بگیر)

والا وقتی سه ساعت نصیحتش کردم برگشت گفت شوخی کردم😐